Reklama
Masová směs s kari
Fotogalerie:

Masová směs s kari

Martina Vlasáková
Martina Vlasáková
Opočnice

Ideální pochoutka pro návštěvu.

Martina Vlasáková, Opočnice

Ingredience

  • 4 lžíce olej
  • 1 lžička cukr krupice
  • 1 lžíce kari koření
  • 2 lžičky solamyl
  • podle chuti sůl
  • 600 g vepřové maso
  • 1 lžička maggi
  • 1 lžička grilovací koření
  • 1 lžička pálivá paprika

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Olej smícháme s kořením, cukrem, solamylem a maggi. Nakrájíme maso a vložíme do misky. Pridáme marinádu a propracujeme tak, aby byly vsechny kousky rovnoměrně pokryté směsí. V uzavřené nádobě necháme odležet v lednici do druhého dne. 

  2. Na druhý den maso zprudka osmažíme na pánvi a podáváme s rýží nebo s pečivem.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Burger v ciabattě

Burger v ciabattě

Připravuji je třeba v sobotu na chalupě, když se vstává později. Je to takový...
Všehochuť /14.11.16
Čínské placky s mletým masem

Čínské placky s mletým masem

Jednoduchý a levný pokrm, který překvapí výbornou chutí pochází až z Číny. ...

Všehochuť /27.06.12
Švédské kuličky

Švédské kuličky

Recept jsem si přivezla ze skvělé dovolené na severu.

Jana Donková, Praha

Všehochuť /15.06.14
Podzimní chilli salát

Podzimní chilli salát

Chilli tě krásně zahřeje.

Silvia Mačejová, Prešov


Všehochuť /22.11.18
Holandský karbanátek

Holandský karbanátek

Jsou výborné teplé i studené.

Květa Šindelářová, Praha

Všehochuť /10.04.15
Vepřové nudličky s kapií a pórkem

Vepřové nudličky s kapií a pórkem

Podle receptu

Venduly Krásové z Písku

Všehochuť /23.09.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu