Reklama
Maso s omáčkou Hoi Sin
Fotogalerie:

Maso s omáčkou Hoi Sin

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pastu Hoi Sin seženeš přes internet.

Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 1 kg kuřecího masa ze stehen
  • trocha soli a pepře
  • 2 sáčky pasty Hoi Sin
  • podle potřeby olej
  • 1 velká cibule
  • 2 jarní cibulky i s natí
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • podle potřeby solamyl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a smícháme s pastou Hoi Sin. Necháme odležet v chladu do druhého dne.

  2. V pánvi wok rozpálíme olej a zprudka opečeme maso. Často obracíme a mícháme, aby se nezačalo dusit ve vlastní šťávě. Cibuli nakrájíme na středně velké kousky a cibulku na širší kolečka. Přidáme k masu a podlijeme sójovou omáčkou. Chvilku restujeme a na závěr zahustíme lžičkou škrobu rozmíchaného v trošce vody. Na závěr vsypeme arašídy a promícháme.

Pošli recept! 7/2016 (3.6.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polenta per tutti

Polenta per tutti

Neboli polenta pro všechny - často se servíruje na velkém talíři, ze kterého jí celá ...
Všehochuť /04.09.13
Focaccia

Focaccia

Tradiční italský chléb, dá se péct s náplní i samotný.

Eva Klepsová, Přeštice

Všehochuť /07.04.16
Tvarohová pomazánka s japonskou makrelou

Tvarohová pomazánka s japonskou makrelou

Připravuji ji, když má přijít návštěva.
Květa Hošková, Vratimov
Všehochuť /23.01.11
Pravé italské lasagne

Pravé italské lasagne

Této pochoutce se prostě odolat nedá.

Milena Hradecká, Jindřichův Hradec

Všehochuť /24.09.16
Cannelloni s mletým masem

Cannelloni s mletým masem

Na plnění používám užší kávovou lžičku.Jsou opravdu skvělé.

Erika Kostková,...

Všehochuť /16.06.16
Indian Butter Chicken - "Indické máslové kuře"

Indian Butter Chicken - "Indické máslové kuře"

Chutě indické kuchyně mě poprvé oslovily v Anglii. Nicméně i v Čechách nalezneme ...

Všehochuť /23.05.13
 

Nejnovější

Povidlové šátečky

Povidlové šátečky

Lucie Exnerová, Bukovina u Čisté
Škola vaření /20.02.18
Olomoucké jednohubky

Olomoucké jednohubky

Jan Radní, Praha

Vaříme express /20.02.18
Krůtí maso v marinádě

Krůtí maso v marinádě

Lehce pikantní

Eva Stodůlková, Praha

Všehochuť /20.02.18
Kynuté šátečky s tvarohem

Kynuté šátečky s tvarohem

Eva Vašková, Nymburk

Sladký život /20.02.18
Čokoládové bábovičky s brusinkami

Čokoládové bábovičky s brusinkami

Anna Šušláková, Most

Sladký život /20.02.18
Pařížské rohlíčky

Pařížské rohlíčky

Pavla Zubatá, Vnorovy

Sladký život /20.02.18
Cukrové preclíčky

Cukrové preclíčky

Jana Parýzková, Louny

Sladký život /20.02.18
Bylinková omeletka

Bylinková omeletka

Silvie Anderlová, Praha

Za pár korun /19.02.18
Kuřecí stehýnko se zeleninovou oblohou

Kuřecí stehýnko se zeleninovou oblohou

pro děti

Irena Pokorná, České Budějovice

Škola vaření /19.02.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Levné dobroty

Znáte rčení „za málo peněz hodně muziky“? Tato věta se pro mě po Vánocích stává kuchařskou mantrou. V lednu mi vždy připadá, že si moje fantazie vzala dovolenou a účet si fouká bolístky.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama