Reklama
Maso s omáčkou Hoi Sin
Fotogalerie:

Maso s omáčkou Hoi Sin

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pastu Hoi Sin seženeš přes internet.

Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 1 kg kuřecího masa ze stehen
  • trocha soli a pepře
  • 2 sáčky pasty Hoi Sin
  • podle potřeby olej
  • 1 velká cibule
  • 2 jarní cibulky i s natí
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • podle potřeby solamyl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a smícháme s pastou Hoi Sin. Necháme odležet v chladu do druhého dne.

  2. V pánvi wok rozpálíme olej a zprudka opečeme maso. Často obracíme a mícháme, aby se nezačalo dusit ve vlastní šťávě. Cibuli nakrájíme na středně velké kousky a cibulku na širší kolečka. Přidáme k masu a podlijeme sójovou omáčkou. Chvilku restujeme a na závěr zahustíme lžičkou škrobu rozmíchaného v trošce vody. Na závěr vsypeme arašídy a promícháme.

Pošli recept! 7/2016 (3.6.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Asijská makrela

Asijská makrela

Podáváme s jasmínovou rýží. Tereza Šrámková, Brno
Všehochuť /18.01.15
Šči – ruská polévka

Šči – ruská polévka

V Rusku se podává s krajícem černého chleba důkladně potřeným česnekem.

Hana ...

Všehochuť /17.12.12
Orientální kuřecí špízy

Orientální kuřecí špízy

Máme rádi dobroty, jídla, po kterých trochu pálí ústa.

Libor Pokorný, Ostrava

Všehochuť /28.11.13
Maďarské zelí

Maďarské zelí

Tuhle dobrotu jsme si oblíbili.
Hana Adamová, Ivančice
Všehochuť /20.02.10
Cibulovo-pepřová pochoutka

Cibulovo-pepřová pochoutka

Hodí se jako pikantní příloha k masu.
Vance O' Reilly, Dobříš
Všehochuť /22.12.11
Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

Podávám ho jako hlavní jídlo.

Irena Ivanová, Ostrava

Všehochuť /02.12.14
 

Nejnovější

Zelenina s křehkým masem

Zelenina s křehkým masem

Zeleninová jídla moc nemusím, ale když jsou ovoněná špekem, tak si na nich ...
Za pár korun /26.09.17
Bezmasé pappardelle se žampiony

Bezmasé pappardelle se žampiony

Hotové těstoviny ještě můžeme pro zjemnění pokapat olivovým olejem.

Bohdana ...

Vaříme express /26.09.17
Krůtí rizoto

Krůtí rizoto

Krásné kopečky rýže vytvaruješ formičkou nebo naběračkou.

Eva Houdecká, ...

Vaříme express /25.09.17
Kroupové rizoto s chorizem

Kroupové rizoto s chorizem

Kroupy se vaří déle, jinak rychlovka.

Bohunka Králová, Mělník

Všehochuť /25.09.17
Tagliatelle s kuřecím a bazalkovým pestem

Tagliatelle s kuřecím a bazalkovým pestem

Recept jsem si přivezl z pracovní stáže v Itálii.

Libor Kalivoda, Prachatice

Vaříme express /24.09.17
Vepřová pánev

Vepřová pánev

Jednoduchá zeleninová směs s masem, která se dá připravit během pár minut.

...

Vaříme express /24.09.17
Treska se žampiony

Treska se žampiony

Treska je krásně křehká ryba, která nám chutná.

Romana Stryková, Kolín

Škola vaření /23.09.17
Zapečené brambory se sýrem a cibulkou

Zapečené brambory se sýrem a cibulkou

Místo taveného sýra můžeš použít i klasický tvrdý sýr nastrouhaný na hrubší ...

Vaříme express /23.09.17
Penne s lečem

Penne s lečem

Lečo máme vždy zavařené do zásoby, ale čerstvé je nejlepší.

Jindřich ...

Zdravě a chutně /23.09.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1710_smal

Rychlé recepty

Začala škola, zahrada ještě plodí o sto šest, pěkné počasí stále láká k procházkám a času je málo.

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama