Reklama
Maso jako od "Tatara"
Fotogalerie:

Maso jako od "Tatara"

Jana Havránková

Praha 8
Tatarák je v naší rodině velmi oblíbený.
Jana Havránková, Praha 8

Ingredience

  • 1 lžíce hořčice
  • 2 žloutek
  • 400 g maso hovězí
  • 1 lžíce worcesterská omáčka
  • 1 lžíce cibule
  • sůl
  • 1 lžíce kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

140 Kč

Postup přípravy

  1. Maso dvakrát přemeleme, aby bylo jemné. Máš-li ráda opravdu jemný tatarák, můžeš maso naškrábat nožem. Maso dáme do misky, přidáme cibuli, hořčici, worchester. omáčku, osolíme, opepříme a nakonec přidáme žloutky a vše dobře promícháme. Dáme vychladit. Osmažíme topinky a pak baštíme.

Pošli recept! 9/2007 (15.8.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Balkánský mls

Balkánský mls

Při servírování salát ozdob olivami. Lenka Bukáčková, Žďár nad Sázavou...
Všehochuť /01.05.17
Prsíčka v alobalu

Prsíčka v alobalu

Na pečeném kuřátku si pochutná celá rodina.
Lenka Kunstová, Brno
Všehochuť /02.07.09
Kuřecí asijská pánev

Kuřecí asijská pánev

Nejlépe chutná s rýží.

Dominika Burianová, Uherské Hradiště

Všehochuť /26.09.12
Jihočeská kulajda s pravými hřiby

Jihočeská kulajda s pravými hřiby

Sezóna hřibů vrcholí, tak proč si na nich nepochutnat!
Darja Pavlíčková, Týn nad ...
Všehochuť /02.09.10
Labužnické kotletky ze švýcarska

Labužnické kotletky ze švýcarska

Snadné a přitom neobyčejné a chutné jídlo.
Michaela Benešová,  Lukavec
Všehochuť /04.08.11
Mrkev po indicku

Mrkev po indicku

Na talíři ozdobíme čerstvým koriandrem.

Petra Ménová, Kolín

Všehochuť /20.08.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu