Reklama
Maďarské hortobágy
Fotogalerie:

Maďarské hortobágy

Mirka Koulová

Uherský Brod

Recept jsem si přivezla z dovolené.

Mirka Koulová, Uherský Brod

Ingredience

  • Ingredience
  • 250 g měkký salám (točený salám, libové párky)
  • 100 g maďarská ostrá klobása
  • 1 cibule
  • na smažení olej
  • 1 lžička sladká mletá paprika
  • 1/2 lžičky koření na mleté maso
  • 8 vejce
  • podle chuti mletý pepř
  • 200 ml zakysaná smetana
  • 1 lžíce sekaná pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Salám nahrubo nastrouháme a klobásu i cibuli nakrájíme na malé kostičky. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli, chvíli osmažíme a přisypeme salám s klobásou. Vše promícháme. Po chvíli okořeníme paprikou a kořením na mletá masa a ještě asi 5 minut zlehka opékáme.

  2. Ve druhé pánvi si usmažíme z vajec ochucených pepřem čtyři omelety (vždy ze dvou vajec jedna omeleta). Sůl není potřeba, protože salámová směs je slaná dost. Na omelety rozetřeme salámovou náplň, zarolujeme je a vložíme do zapékací misky. Navrch je potřeme zakysanou smetanou smíchanou s pažitkou a dáme do trouby zapéct na 15 minut při 220 °C.

  3. Podáváme nejlépe teplé se zeleninovou přílohou.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Africké  kuře

Africké kuře

Určitě vyzkoušej tuto delikatesu. Miloslava Břenová, Vinaře
Všehochuť /07.06.14
Sarmy

Sarmy

Tento recept pochází z Balkánu.

Monika Česáková, Hronov

Všehochuť /23.05.16
Vepřová plec po sečuánsku

Vepřová plec po sečuánsku

Podáváme s rýží nebo s hranolky.

Marcela Kopřivová, Mělník

Všehochuť /04.11.16
Zapékané brambory s pórkem

Zapékané brambory s pórkem

Je to rychlovka, kterou rodinu zaručeně potěšíš. Podávej se zeleninovým salátem.
...
Všehochuť /25.06.13
Francouzské bagety

Francouzské bagety

Jiné už nebudeš chtít.

Lucie Exnerová, Bukovina u Čisté

Všehochuť /15.11.15
Boršč

Boršč

Boršč jsem zkusila v jídelně v práci a vždy mi chutnal. Jeho vaření ...

Všehochuť /25.09.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Sluníčko svítí, příroda láká a mně se nechce sedět doma, natož trávit hodiny u sporáku. Co s tím? Přece uvařit něco rychlého a hurá na výlet! Večer si posedíme s rodinou na zahradě, rozpálíme gril a budeme se kochat výhledem na letošní úrodu. Co s ní udělám? Upeču nějaký koláč nebo zavařím na později? Z receptů, které jste nám poslali, si jistě něco vyberu.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu