Reklama
Maďarské hortobágy
Fotogalerie:

Maďarské hortobágy

Mirka Koulová

Uherský Brod

Recept jsem si přivezla z dovolené.

Mirka Koulová, Uherský Brod

Ingredience

  • Ingredience
  • 250 g měkký salám (točený salám, libové párky)
  • 100 g maďarská ostrá klobása
  • 1 cibule
  • na smažení olej
  • 1 lžička sladká mletá paprika
  • 1/2 lžičky koření na mleté maso
  • 8 vejce
  • podle chuti mletý pepř
  • 200 ml zakysaná smetana
  • 1 lžíce sekaná pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Salám nahrubo nastrouháme a klobásu i cibuli nakrájíme na malé kostičky. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli, chvíli osmažíme a přisypeme salám s klobásou. Vše promícháme. Po chvíli okořeníme paprikou a kořením na mletá masa a ještě asi 5 minut zlehka opékáme.

  2. Ve druhé pánvi si usmažíme z vajec ochucených pepřem čtyři omelety (vždy ze dvou vajec jedna omeleta). Sůl není potřeba, protože salámová směs je slaná dost. Na omelety rozetřeme salámovou náplň, zarolujeme je a vložíme do zapékací misky. Navrch je potřeme zakysanou smetanou smíchanou s pažitkou a dáme do trouby zapéct na 15 minut při 220 °C.

  3. Podáváme nejlépe teplé se zeleninovou přílohou.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Koláč z ricotty s parmazánovou krustou

Koláč z ricotty s parmazánovou krustou

Upečeno podle receptu Jana Kalouse z Ostravy
Všehochuť /26.01.18
Koláč s rajčaty a fazolemi

Koláč s rajčaty a fazolemi

Tento recept patří u nás doma k nejoblíbenějším.
Petra Ferštlová, Rakovník
Všehochuť /06.12.10
Maso s omáčkou Hoi Sin

Maso s omáčkou Hoi Sin

Pastu Hoi Sin seženeš přes internet.

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /13.07.17
Stroganoff

Stroganoff

Nedělní oběd vždy připravujeme vydatný a považujeme ho za náš týdenní rituál.

...

Všehochuť /24.05.12
Kebaby s mátovou omáčkou

Kebaby s mátovou omáčkou

Na receptu už nic neměním, všichni přátelé se na ně těší.

Diana ...

Všehochuť /22.07.16
Bretaňský hořčičný dort

Bretaňský hořčičný dort

Můžeme podávat teplý, skvělý je i trochu odleželý, studený.

Klára ...

Všehochuť /01.04.16
 

Nejnovější

Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...
Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
Rozinková bábovka

Rozinková bábovka

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /01.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama