Reklama
Lehký řecký krabí salát
Fotogalerie:

Lehký řecký krabí salát

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Je jednoduchý, lehký a rychlý. Proto ho připravuji tak ráda.
Pavla Kaprálová, Praha

Ingredience

  • 4 lžíce sterilizovan celer
  • pažitka
  • 1 lžíce jogurt
  • olej olivový
  • 12 tyčinek maso krabí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Krabí tyčinky nakrájíme na kolečka, pažitku nadrobno a vše promícháme s celerem. V malé nádobě smícháme jogurt s olejem, solí a pepřem. Obě směsi promícháme a hned podáváme, nejlépe s bílým pečivem. Pokud salát připravuješ dopředu, vyjmi ho včas z chladničky, aby mohl získat příjemnou pokojovou teplotu.

Pošli recept! 3/2008 (13.2.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dršťky po dijonsku

Dršťky po dijonsku

David Marounek, Roudnice
Všehochuť /29.01.18
Gruzínské čebureky

Gruzínské čebureky

Neobvyklé jídlo, které zachutná každému.
Světlana Kravchenko, Ostrava
Všehochuť /16.07.12
Arašídové máslo

Arašídové máslo

Zkuste si připravit k snídani na pečivo domácí arašídové máslo.
Eva Mrowiecová, ...
Všehochuť /18.11.10
Maso jako od "Tatara"

Maso jako od "Tatara"

Tatarák je v naší rodině velmi oblíbený.
Jana Havránková, Praha 8
Všehochuť /13.08.08
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
Čínské  maso

Čínské maso

Maso si nakládám i 3–4 dny předem. Pro nečekanou návštěvu mám rychlý oběd.
...
Všehochuť /16.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu