Reklama
Lehký řecký krabí salát
Fotogalerie:

Lehký řecký krabí salát

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Je jednoduchý, lehký a rychlý. Proto ho připravuji tak ráda.
Pavla Kaprálová, Praha

Ingredience

  • 4 lžíce sterilizovan celer
  • pažitka
  • 1 lžíce jogurt
  • olej olivový
  • 12 tyčinek maso krabí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Krabí tyčinky nakrájíme na kolečka, pažitku nadrobno a vše promícháme s celerem. V malé nádobě smícháme jogurt s olejem, solí a pepřem. Obě směsi promícháme a hned podáváme, nejlépe s bílým pečivem. Pokud salát připravuješ dopředu, vyjmi ho včas z chladničky, aby mohl získat příjemnou pokojovou teplotu.

Pošli recept! 3/2008 (13.2.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sushi maki

Sushi maki

Vyrobit si vlastní sushi vyžaduje trochu zkušeností. Eliška Martincová, Jihlava
Všehochuť /14.08.16
Balkánská galja

Balkánská galja

Můžeš dochutit trochou česneku.

Jarmila Svitáková, Děčín

Všehochuť /25.02.16
Kuřecí kousky v pivním těstíčku s arašídy.

Kuřecí kousky v pivním těstíčku s arašídy.

Moc dobré s pikantní omáčkou.

Svetlana Kravchenko, Ostrava

Všehochuť /08.05.12
Tagliatelle con cozze

Tagliatelle con cozze

Čerstvé těstoviny a slávky - můžeme použít i zmražené a vyloupané.

Kateřina ...

Všehochuť /15.08.13
Rychlé teriyaki

Rychlé teriyaki

Jana Kropáčková, Plzeň

Všehochuť /24.07.18
Pikantní zeleninový hrnec se zázvorem a datlovým sirupem

Pikantní zeleninový hrnec se zázvorem a datlovým sirupem

Kombinace zázvoru a datlového sirupu dodá pokrmu jedinečnou chuť.

Veronika a Martin ...

Všehochuť /14.06.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu