Reklama
Lehký řecký krabí salát
Fotogalerie:

Lehký řecký krabí salát

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Je jednoduchý, lehký a rychlý. Proto ho připravuji tak ráda.
Pavla Kaprálová, Praha

Ingredience

  • 4 lžíce sterilizovan celer
  • pažitka
  • 1 lžíce jogurt
  • olej olivový
  • 12 tyčinek maso krabí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Krabí tyčinky nakrájíme na kolečka, pažitku nadrobno a vše promícháme s celerem. V malé nádobě smícháme jogurt s olejem, solí a pepřem. Obě směsi promícháme a hned podáváme, nejlépe s bílým pečivem. Pokud salát připravuješ dopředu, vyjmi ho včas z chladničky, aby mohl získat příjemnou pokojovou teplotu.

Pošli recept! 3/2008 (13.2.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pasta aglio e gamberi

Pasta aglio e gamberi

Práci si částečně ušetříme, pokud koupíme čerstvé těstoviny v obchodě. ...
Všehochuť /17.09.17
Polenta per tutti

Polenta per tutti

Neboli polenta pro všechny - často se servíruje na velkém talíři, ze kterého jí celá ...

Všehochuť /04.09.13
Indická tikka masala

Indická tikka masala

Tímto způsobem připravené maso je křehké a šťavnaté, a díky koření má jídlo ...

Všehochuť /29.06.15
Chlebový kotlík s kukuřicí

Chlebový kotlík s kukuřicí

Toto jídlo je velice pikantní a opravdu zasytí.
Nina Bartůňková, Rožnov pod ...
Všehochuť /26.10.14
Francouzská cibulačka

Francouzská cibulačka

Musíš počítat s delší dobou vaření, ale vyplatí se – je skvělá.
Tomáš ...
Všehochuť /17.10.11
Rybí polévka

Rybí polévka

Tamara Erbenová, Most

Všehochuť /22.11.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu