Reklama
Reklama
Kuřecí směs s houbami
Fotogalerie:

Kuřecí směs s houbami

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Aleš Crhák, Beroun

Ingredience

  • 500 g kuřecího masa
  • 2 lžičky sójové omáčky
  • 1–2 lžičky solamylu
  • 1 vejce
  • 3 lžičky oleje
  • trocha soli a pepře
  • 1 cibule
  • 1 menší pórek
  • 1 červená paprika
  • 100 g žampionů
  • 1 cuketa
  • na smažení olej
  • PŘÍLOHA:
  • čínské bezvaječné nudle

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky. Dáme ho do misky spolu se sójovou omáčkou, solamylem, vejcem, olejem a trochou soli a pepře. Vše dobře promícháme a necháme naložené v lednici nejlépe do druhého dne.

  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Pórek očistíme a společně s paprikou nakrájíme na nudličky.

  3. Očištěné žampiony (větší hlavy raději nejprve oloupeme) pokrájíme na polovinu, cuketu přepůlíme a nakrájíme na tenké plátky.

  4. Před smažením pánev rozehřejeme, přidáme trochu oleje. Maso v pánvi zlehka osmažíme, poté vsypeme pokrájenou zeleninu. Vše promícháme a dosmažíme.

  5. Před podáváním můžeme směs dochutit dle vlastní potřeby. Hotovou směs servírujeme na uvařených nudlích.

Pošli recept! 3/2018 (2.2.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jatýrka po bulharsku

Jatýrka po bulharsku

Pro pány doporučuji dochutit špetkou chilli. Květa Kroupová, Praha
Všehochuť /11.04.13
Krevety v chilli omáčce

Krevety v chilli omáčce

Jsou příjemně pikantní, znám je z Thajska.

Martina Javorská,  Brno

Všehochuť /14.05.14
Thajské balíčky

Thajské balíčky

Servíruj se sójovou omáčkou a wasabi.

Šárka Kobylková, Praha

Všehochuť /11.10.16
Filé po německu

Filé po německu

Toto jídlo jsem ochutnala u kolegy.
Šárka Alexová, Kolín
Všehochuť /31.10.08
Perkenice

Perkenice

Skvělá polévka pro letní dny.
Marcela Kaněrová, Náchod
Všehochuť /08.07.12
Rychlá čína

Rychlá čína

Pro děti vynech chilli

Podle receptu Lenky Rohkové z Berouna


Všehochuť /08.10.18
 

Nejnovější

Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Yvonne Urbanová, Všetaty
Sladký život /24.03.19
Mazanec s mandlemi

Mazanec s mandlemi

Lída Holubová, Pelhřimov

Škola vaření /23.03.19
Těstoviny s hráškovým pestem

Těstoviny s hráškovým pestem

Večeře, která tě nezklame

Podle receptuTomáše Skály z Nymburka

Vaříme express /23.03.19
Makový mazanec

Makový mazanec

Lucie Bláhová, Slavičín

Zdravě a chutně /23.03.19
Sladké velikonoční vejce

Sladké velikonoční vejce

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /23.03.19
Kedlubnový nákyp s karbanátky

Kedlubnový nákyp s karbanátky

Růžena Fialová, Hodonín

Všehochuť /23.03.19
Letní závitky

Letní závitky

Podle receptu

Tomáše Jankoviče z Karviné

Všehochuť /23.03.19
Zajíček s kokosem

Zajíček s kokosem

Iva Koločová, Znojmo

Sladký život /23.03.19
Bramborové košíčky s vejci

Bramborové košíčky s vejci

Zvládne je každý začátečník

Podle receptu Pavlíny ...

Za pár korun /22.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama