Reklama
Reklama
Kuřecí směs s houbami
Fotogalerie:

Kuřecí směs s houbami

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Aleš Crhák, Beroun

Ingredience

  • 500 g kuřecího masa
  • 2 lžičky sójové omáčky
  • 1–2 lžičky solamylu
  • 1 vejce
  • 3 lžičky oleje
  • trocha soli a pepře
  • 1 cibule
  • 1 menší pórek
  • 1 červená paprika
  • 100 g žampionů
  • 1 cuketa
  • na smažení olej
  • PŘÍLOHA:
  • čínské bezvaječné nudle

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky. Dáme ho do misky spolu se sójovou omáčkou, solamylem, vejcem, olejem a trochou soli a pepře. Vše dobře promícháme a necháme naložené v lednici nejlépe do druhého dne.

  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Pórek očistíme a společně s paprikou nakrájíme na nudličky.

  3. Očištěné žampiony (větší hlavy raději nejprve oloupeme) pokrájíme na polovinu, cuketu přepůlíme a nakrájíme na tenké plátky.

  4. Před smažením pánev rozehřejeme, přidáme trochu oleje. Maso v pánvi zlehka osmažíme, poté vsypeme pokrájenou zeleninu. Vše promícháme a dosmažíme.

  5. Před podáváním můžeme směs dochutit dle vlastní potřeby. Hotovou směs servírujeme na uvařených nudlích.

Pošli recept! 3/2018 (2.2.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čočka po orientálsku

Čočka po orientálsku

Dostane ‚‚šmrnc‘‘, když ji omastíš smaženou cibulkou. Jitka Beranová, Liberec ...
Všehochuť /24.05.11
Kuřecí ravioly s rajčatovou omáčkou

Kuřecí ravioly s rajčatovou omáčkou

Když jsou kyselejší rajčata, přidám cukr.

Marie Klíčová, Prostějov

Všehochuť /22.02.14
Bulharské kotlety

Bulharské kotlety

Jsou dobré s bramborovými kroketami.

Jana Remková, Orlová

Všehochuť /01.03.13
Řecké papriky

Řecké papriky

Mohou být také přílohou k pečenému masu.

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Všehochuť /12.04.13
Ruský boršč

Ruský boršč

Podávaný s pečivem stačí jako hlavní chod.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /03.10.13
Efektní slaný dort

Efektní slaný dort

Pro mě je jednodušší než dělat jednohubky.
Monika Nová, Prachatice
Všehochuť /12.08.11
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama