Reklama
Kuřecí ‚‚ňahňa‘‘
Fotogalerie:

Kuřecí ‚‚ňahňa‘‘

Jana Ivorová

Orlová
Na tomto kuřeti si pochutnáš ty i tvá rodina.
Jana Ivorová, Orlová

Ingredience

  • olej na smažení
  • sůl a pepř podle chuti
  • na obalování vejce
  • na obalování strouhanka
  • na obalování mouka hladká
  • 500 ml smetana 12%
  • 1 ks kuře

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Kuře naporcujeme‚ odstraníme z něj kůži‚ osolíme a opepříme. Poté klasicky obalíme v trojobalu. Na plech dáme tuk a pak na něj rozložíme porce kuřete.
  2. krok2 Kuře zalijeme sladkou smetanou a celý plech zakryjeme alobalem.
  3. Pečeme v předehřáté troubě při 220 °C asi 45 minut. Hotový pokrm podáváme s vařenými brambory.

    TIP: Osvěžující je k tomuto jídlu zeleninový salát. U nás doma je oblíbený mrkvový. Já do něj ještě přidávám ananas.

Pošli recept! - Speciál - Jarní recepty (22.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněné kalamáry

Plněné kalamáry

Zajímavá kombinace chutí. Zdena Bendová, Děčín
Všehochuť /29.05.16
Listové košíčky s rajčátky

Listové košíčky s rajčátky

Na míse vypadají velice hezky, myslím si, že žádná návštěva jim neodolá. ...
Všehochuť /17.12.10
Nákyp sypaný pórkem

Nákyp sypaný pórkem

Můžeš přidat i další koření podle své chuti.

Marie Ospalíková, ...

Všehochuť /16.11.16
Koktejl s granátovým jablkem

Koktejl s granátovým jablkem

Na slavnostní stůl patří nejen výborné jídlo, ale i dobré pití. Připrav si koktejl ...
Všehochuť /31.12.13
Lasagne

Lasagne

Použít můžeš maso jak vepřové, tak hovězí.

Eva Králová, Rybniště

Všehochuť /14.10.15
Kuřecí prsíčka s jablky a rozinkami

Kuřecí prsíčka s jablky a rozinkami

Když mám chuť na něco exotického, tohle jídlo prostě mám ráda. Kuřecí maso s ovocem ...

Všehochuť /26.04.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu