Reklama
Kuřecí cordon bleu
Fotogalerie:

Kuřecí cordon bleu

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu

Štěpánky Holé z Kadaně

Ingredience

  • 4 kuřecí prsní řízky
  • sůl, pepř
  • 4 plátky sušené šunky
  • 120  g sýra camembert
  • NA OBALENÍ:
  • hladká mouka
  • 2 vejce
  • strouhanka
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

180 Kč

Postup přípravy

  1. Maso podélně rozkrojíme, aby vznikla kapsa, naklepeme, osolíme a opepříme.

  2. Na jednotlivé řízky rozložíme šunku a plátky sýra. Maso přeložíme a konce zpevníme pomocí párátka, aby sýr při smažení nevytekl. Obalíme v hladké mouce, v rozšlehaném vajíčku a ve strouhance.

  3. Smažíme v dostatečném množství oleje z obou stran dozlatova. Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší.

Pošli recept! 4/2019 (4.3.2019)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Americké koblihy

Americké koblihy

Donuty, jak je miluje Homer Simpson. Pavel Bédi, Náchod
Všehochuť /30.09.16
Kuře po balkánsku

Kuře po balkánsku

Balkánský sýr dodá kuřeti zajímavou chuť.
Helena Jílková, Hlinsko
Všehochuť /22.03.10
Šmakoun po libanonsku

Šmakoun po libanonsku

Orientální chutě osvěží a zasytí. A to i vegetariána!
Petra Viková, Červený ...
Všehochuť /20.05.11
Maďarská  rybí polévka

Maďarská rybí polévka

Jestli chceš mít polévku vydatnější, přidej sterilovanou cizrnu nebo ji podávej s ...

Všehochuť /30.11.16
Hořčicové košíčky

Hořčicové košíčky

Pavel Zdárný, Praha

Všehochuť /25.07.18
Řecké papriky

Řecké papriky

Mohou být také přílohou k pečenému masu.

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Všehochuť /12.04.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu