Reklama
Kuře na řecký způsob
Fotogalerie:

Kuře na řecký způsob

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Křupavé kuřátko s jablky nemá chybu.
Zdenka Sedláková, Polička

Ingredience

  • 3 stroužky česnek
  • 2 jablka
  • koření grilovací
  • 100 g sýr
  • 2 mrkev
  • 1 kg brambory
  • 2 cibule
  • hořčice
  • 4 kuřecí stehna

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory‚ mrkev a cibuli nakrájíme na kolečka a dáme do mísy. Zakapeme olejem‚ přidáme nasekaný česnek‚ grilovací koření‚ hořčici a dobře promícháme. Maso omyjeme‚ osušíme‚ osolíme‚ poprášíme gril. kořením a dáme odležet. Dno pekáčku vymažeme olejem, pokryjeme plátky brambor‚ na ně rozložíme maso a pečeme. Po půl hodině přidáme plátky jablek a posypeme nastr. sýrem.

Pošli recept! 2/2008 (16.1.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sibiřské pelmeně

Sibiřské pelmeně

Syrové pelmeně můžeš zmrazit do zásoby. Galina Marková, Kopřivnice
Všehochuť /27.10.11
Zázvorová kachní prsa na pórku

Zázvorová kachní prsa na pórku

Recept na přípravu pikantních kachních prsou s pórkem a mandlemi.

Tereza Mrowiecová, ...

Všehochuť /19.03.12
Rajčatové bruschetty

Rajčatové bruschetty

Podle receptu

Nely Hudečkové z Českého Krumlova

Všehochuť /01.07.18
Kaštanová polévka

Kaštanová polévka

Polévka z kaštanů s příchutí zázvoru.
Tereza Mrowiecová, Karviná
Všehochuť /26.03.10
Kuřecí křidélka v thajské marinádě

Kuřecí křidélka v thajské marinádě

Trochu štiplavá, ale nádherně voní a skvěle chutná.

Ondřej Mikeš, Jihlava

Všehochuť /05.07.16
Polentový koláč s kedlubnou

Polentový koláč s kedlubnou

Polenta si místo v naší kuchyni teprve hledá, přitom její příprava je snadná a ...

Všehochuť /09.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu