Reklama
Kuře na kokosu
Fotogalerie:

Kuře na kokosu

Lucie Blahová
Lucie Blahová
Slavičín

Kombinace masa a kokosu se nemusíš bát.

Lucie Blahová, Slavičín

Ingredience

  • 4 ks kuřecí prsa
  • sůl, pepř
  • 150 g bílý jogurt
  • kari koření
  • 2 lžíce kokos
  • máslo
  • 1 červená cibule
  • pečené brambory
  • 2 lžíce olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme marinádu na maso: bílý jogurt smícháme se solí, kari kořením, najemno nakrájenou cibulí, kokosem a olejem. Maso omyjeme, lehce naklepeme a vložíme do marinády, nejlépe přes noc.
  2. Keramickou zapékací misku vytřeme kouskem másla, dáme do ní maso i s marinádou a necháme ho zapéct při 180 °C asi 25 minut. Kuřecí maso podáváme s pečenými bramborami.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Drážďanský Eierschecke

Drážďanský Eierschecke

Vaječná náplň je jednoduchá, přitom je netradiční a chutná výborně. Alena Malá, ...
Všehochuť /24.11.10
Rybí filé po tyrolsu

Rybí filé po tyrolsu

Ochutnala jsem ho poprvé na dovolené.
Pavla Csejteyová, Mutěnice
Všehochuť /05.01.09
Štědrovečerní kapustnice

Štědrovečerní kapustnice

Naučil mě ji můj kamarád ze Slovenska.

Nora Kotyzová, Tábor

Všehochuť /02.12.13
Pasta con brocoli

Pasta con brocoli

Výborné, lehké a rychlé jídlo ze slunného Španělska. Nechte si chutnat!

Marie ...

Všehochuť /13.09.12
Domácí vaječný likér

Domácí vaječný likér

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /06.12.18
Tortilla de patatas

Tortilla de patatas

Španělská tradiční bramborová placka.
Kristýna Dobrovodská, Praha
Všehochuť /04.08.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu