Reklama
Kuře Marbella
Fotogalerie:

Kuře Marbella

Jitka Filoušová

Kuničky
Vydrží v lednici několik dní a je stále vynikající. Skvělý tip pro toho, kdo nechce stále vařit.
Jitka Filoušová, Kuničky

Ingredience

  • 1/4 hrnku oregáno
  • 6 bobkový list
  • 1/4 hrnku petrželka
  • 1/2 hrnku olivy
  • 3 stroužky česnek
  • 1/4 hrnku olej olivový
  • 1 kg kuřecí prsa
  • 1 hrnek víno bílé
  • 1 hrnek švestky
  • 1 hrnek cukr třtinový
  • 1/2 hrnku ocet vinný

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. Do mísy nakrájíme kuřecí maso, přidáme prolisovaný česnek, oregano, pepř, sůl, ocet, olej, švestky, olivy a bobkový list. Vše promícháme, přikryjeme a necháme v ledničce přes noc.
  2. Troubu předehřejeme na 180 °­­C. Vše posypeme hnědým cukrem, zalijeme vínem a přidáme petrželku. Promícháme a pečeme 50 minut.

Pošli recept! 6/2008 (14.5.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hermelínový dortík

Hermelínový dortík

Připravuji ho několik kousků najednou. Květoslava Rainová, Brno
Všehochuť /12.08.11
Rychlá chalva

Rychlá chalva

Moje oblíbená orientální cukrovinka.

Tereza Holečková, Jindřichův Hradec

Všehochuť /31.10.16
Boršč

Boršč

Boršč jsem zkusila v jídelně v práci a vždy mi chutnal. Jeho vaření ...

Všehochuť /25.09.16
Kuřecí perkelt

Kuřecí perkelt

Maso se zeleninou je lahodná kombinace.
Edita Fuchsová, Praha
Všehochuť /05.12.08
Mexická pánev

Mexická pánev

Je to snadné, poměrně rychlé a hodnotné jídlo se zeleninou.

Ruth Šklíbová, ...

Všehochuť /17.07.16
Bagetky s mangoldem

Bagetky s mangoldem

Mangold je podobný špenátu.

Lída Holubová, Pelhřimov

Všehochuť /20.05.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu