Reklama
Kuřátko puci-puci
Fotogalerie:

Kuřátko puci-puci

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Kuřecí maso někdy nahrazuji králičím.

Helena Vebrová, Kolín

Ingredience

  • 4 vykostěná kuřecí stehna
  • trocha soli a pepře
  • olej podle potřeby
  • 1 pórek
  • 1 lžička karí
  • 1 cibule
  • 100 g žampiony
  • 1 červená paprika
  • 2 lžíce kečup
  • 50 g mandle
  • 1 lžíce sójová omáčka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Bílou část pórku podélně rozkrojíme a nakrájíme na půlměsíčky. 

  2. K masu přidáme karí -koření, nakrájenou cibuli, plátky žampionů, pórek, na proužky pokrájenou papriku a kečup. Necháme podusit. Nakonec vmícháme oloupané nasekané mandle a sójovou omáčku. 

Pošli recept! 10/2014 (19.8.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečené kuřecí prsíčko

Pečené kuřecí prsíčko

S těstovinami tagliatelle a čokoládovou chilli omáčkou je to mňamka. Ilona ...
Všehochuť /04.05.11
Vepřové špízy s ananasem

Vepřové špízy s ananasem

Povidla získají během grilování jemně nahořklou příchuť.

Eva Žmolíková, ...

Všehochuť /09.08.16
Rybí filety po švédsku

Rybí filety po švédsku

Máme rádi ryby, i děti si na nich pochutnají.
Zbyněk Moravec, Dobříš
Všehochuť /03.10.12
Špenátový pie s cottage

Špenátový pie s cottage

Výborný americký koláč se špenátovou náplní.

Iveta Malčánková, Komárov

Všehochuť /07.06.13
Krevety s nudlemi

Krevety s nudlemi

Vynikající a přitom zdravé!
Jaruška Kollárová, Horní Bučice
Všehochuť /15.01.11
Hovězí tatarák

Hovězí tatarák

Mariana Sýkorová, Chrudim

Všehochuť /01.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu