Reklama
Kubánské kungri
Fotogalerie:

Kubánské kungri

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Kubánci tento pokrm podávají jako přílohu ke klasickému steaku.
Hana Koptová, Doksy

Ingredience

  • 1 lžíce omáčka sojová
  • 4 stroužky česnek
  • 1 hrnek rýže
  • 50 g slanina anglická
  • 3 cibule
  • 100 g fazole červené
  • 1 lžíce kečup
  • 2 klobásy
  • 2 dcl víno bílé

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Fazole přes noc namočíme. Pak vaříme‚ až změknou. Rýži uvaříme zvlášť. Slaninu nakrájíme a necháme na ní zesklovatět cibulku. Přidáme fazole i s vodou‚ v níž se vařily. Dále přidáme nakrájené chorizo a papriku‚ drcený česnek‚ sójovou omáčku‚ kečup a osolíme. Vaříme, až paprika změkne. Nakonec přidáme víno a rýži.

Pošli recept! 11/2007 (17.10.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Svíčková po anglicku

Svíčková po anglicku

Podáváme s volským okem. Květa Šindelářová, Praha
Všehochuť /30.11.14
Provensálské hovězí

Provensálské hovězí

Přenes se do slunné Francie.

Jitka Pavlíková, Strakonice

Všehochuť /10.01.13
Daňčí panenka Wellington

Daňčí panenka Wellington

Trocha práce vyváží dokonalý chuťový zážitek.

Veronika Čiperová, Týn nad Vltavou

Všehochuť /13.10.14
Indická zeleninová směs

Indická zeleninová směs

Jako příloha je místo špaget dobrá také rýže.
Hana Kupková, Ostrava Poruba
Všehochuť /28.06.10
Francouzský jablečný koláč

Francouzský jablečný koláč

Před pečením můžeš koláč posypat skořicí a ořechy.

Karolína Poledníková, ...

Všehochuť /22.09.16
Zeleninová musaka

Zeleninová musaka

Obměna klasického řeckého jídla – lehčí varianta bez masa a bešamelu.
Jiřina ...
Všehochuť /16.06.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu