Reklama
Reklama
Krůtí šašlik
Fotogalerie:

Krůtí šašlik

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu

Dany Petříkové z Jihlavy

Ingredience

  • 800 g krůtího masa
  • 3 stroužky česneku
  • špetka zázvoru
  • svazek jarní cibulky
  • 1 lžička mleté papriky
  • špetka chilli koření
  • špetka masala koření
  • 1 žloutek
  • dle chuti sůl a pepř
  • dle potřeby strouhanka
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

180 Kč

Postup přípravy

  1. Krůtí maso nameleme, přidáme prolisovaný česnek, zázvor, nadrobno pokrájenou cibulku, mletou papriku, chilli koření, koření masala, žloutek, sůl, a pepř.

  2. Vše navlhčenýma rukama promícháme, dle potřeby zahustíme strouhankou a tvoříme válečky.

  3. Napíchneme je na předem namočené špejle a smažíme ze všech stran v dostatečném množství oleje.

  4. Podáváme s pikantní hořčicí a opečenými bramborovými plátky.

Pošli recept! 11/2017 (2.10.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kančí řízky se zeleninou

Kančí řízky se zeleninou

Jsou skvělé i s bramborovou kaší. Kamil Polák, Ostrava
Všehochuť /15.09.17
Italské smacker nudle

Italské smacker nudle

Červená řepa dodá barvu i správnou chuť.

Gabriela Benedová, Hořovice

Všehochuť /09.10.13
Karpatské lečo

Karpatské lečo

Nejen pro milovníky Karpat.

Lucie Haklová, Příbram

Všehochuť /03.07.17
Turecké datle plněné sýrem

Turecké datle plněné sýrem

Je to taková jednoduchá a pikantní mňamka k vínu. Neobvyklá kombinace chutí je opravdu ...
Všehochuť /01.09.08
Vepřové špízy s ananasem

Vepřové špízy s ananasem

Povidla získají během grilování jemně nahořklou příchuť.

Eva Žmolíková, ...

Všehochuť /09.08.16
Zelí v rýžovém papíru

Zelí v rýžovém papíru

Podáváme hned po usmažení.

Eva Doležalová, České Budějovice

Všehochuť /09.10.16
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama