Reklama
Reklama
Krůtí šašlik
Fotogalerie:

Krůtí šašlik

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu

Dany Petříkové z Jihlavy

Ingredience

  • 800 g krůtího masa
  • 3 stroužky česneku
  • špetka zázvoru
  • svazek jarní cibulky
  • 1 lžička mleté papriky
  • špetka chilli koření
  • špetka masala koření
  • 1 žloutek
  • dle chuti sůl a pepř
  • dle potřeby strouhanka
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

180 Kč

Postup přípravy

  1. Krůtí maso nameleme, přidáme prolisovaný česnek, zázvor, nadrobno pokrájenou cibulku, mletou papriku, chilli koření, koření masala, žloutek, sůl, a pepř.

  2. Vše navlhčenýma rukama promícháme, dle potřeby zahustíme strouhankou a tvoříme válečky.

  3. Napíchneme je na předem namočené špejle a smažíme ze všech stran v dostatečném množství oleje.

  4. Podáváme s pikantní hořčicí a opečenými bramborovými plátky.

Pošli recept! 11/2017 (2.10.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Milánské kotlety s rajčaty

Milánské kotlety s rajčaty

Posílám recept na kotletky, které nám zachutnali při cestování po Itálii. Trochu nás ...
Všehochuť /29.08.14
Špagety s krevetami

Špagety s krevetami

Moje dcera by je nejraději jedla každý den.

Petra Dušková, Třebíč


Všehochuť /12.01.16
Řízečky ‚‚po čínsku‘‘

Řízečky ‚‚po čínsku‘‘

Vyzkoušej pikantní vepřové kousky smažené jako placičky.
Zuzana ...
Všehochuť /23.01.11
Špagetový  dort

Špagetový dort

Špagetový zákusek jistě překvapí tvoji rodinu i přátele. Do sýrové náplně...
Všehochuť /07.10.11
Plněné měšce z rýžového papíru

Plněné měšce z rýžového papíru

Na první pohled možná působí měšce trochu složitě, ale jsou připravené během ...
Všehochuť /19.06.12
Nealko Mojito

Nealko Mojito

Je skvělé i bez rumu!
Simona Uzlová, Praha
Všehochuť /22.12.08
 

Nejnovější

Snídaně pro malé i velké

Snídaně pro malé i velké

Ivana Černá, Praha
Škola vaření /22.02.19
Bochánky s uzeným

Bochánky s uzeným

Andrea Janáková, Polička

Vaříme express /22.02.19
Bramborová omeleta

Bramborová omeleta

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /22.02.19
Salát z červené pšenice

Salát z červené pšenice

Barbora Kalousková, Zlín

Zdravě a chutně /22.02.19
Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Tereza Hošková, Klášterec nad Ohří

Zdravě a chutně /22.02.19
Toast se slaninou a vejcem

Toast se slaninou a vejcem

Věra Kurfiřtová, Ostrava

Všehochuť /22.02.19
Rolovaná kachna s knedlíky

Rolovaná kachna s knedlíky

Podle receptu

Vilmy Rašínové z Chomutova

Všehochuť /22.02.19
Vločková kaše s uzeným tofu

Vločková kaše s uzeným tofu

Plná bílkovin

Podle receptu Michaely Volné z Pardubic

Zdravě a chutně /21.02.19
Krůtí paella s krevetami

Krůtí paella s krevetami

Na talíři je hezky barevná

Podle receptu Stáni Zůzové ze Soběslavi

Všehochuť /21.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama