Reklama
Krůtí kapsy
Fotogalerie:

Krůtí kapsy

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Romana Rubášová, Vrhaveč

Ingredience

  • 800 g krůtích prsou
  • sůl a pepř
  • 200 g šunky
  • 300 g baby špenátu
  • 100 g goudy
  • špetka chilli
  • kousek másla
  • trocha vývaru
  • zelený pepř
  • 1 lžička hořčice
  • trocha smetany
  • 1 tuřín
  • 1 stroužek česneku
  • několik baby mrkví

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

250 Kč

Postup přípravy

  1. Prsa rozřízneme a naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe šunkou, několika lístky baby špenátu a přidáme hranolek goudy. Přehneme a sepneme párátkem, ještě trochu posypeme chilli.

  2. Maso dáme do kastrůlku a na másle zprudka opečeme. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Hotové maso vyjmeme. Do výpeku dáme kuličky zeleného pepře, trošku podlijeme, přidáme hořčici a trochu smetany. Povaříme do zhoustnutí.

  3. Tuřín uvaříme jako brambory  a rozšťoucháme. Přidáme do něj krátce podušený zbylý špenát ochucený česnekem. Osolíme a opepříme.

  4. Podáváme s povařenou baby mrkví a plátky prsou.

Pošli recept! 3/2017 (1.2.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněná rajčata po italsku

Plněná rajčata po italsku

Výborný předkrm. Adéla Pilařová, Rovensko pod Troskami
Všehochuť /18.05.11
Drůbeží rizoto

Drůbeží rizoto

K masu můžeš přidat rozmačkaný česnek.

Kateřina Malá, Krumlov

Všehochuť /30.08.16
Kapustnice

Kapustnice

Recept od kamarádů ze Slovenska.
Lída Šedová, Hranice
Všehochuť /12.08.11
Tvarohová pizza

Tvarohová pizza

Tvaroh udělá z těsta opravdový chuťový zázrak. Ochutnej!
Pavel Kunovský, Brno
Všehochuť /22.01.09
Orientální kuřecí špízy

Orientální kuřecí špízy

Máme rádi dobroty, jídla, po kterých trochu pálí ústa.

Libor Pokorný, Ostrava

Všehochuť /28.11.13
Balkánská pljeskavica

Balkánská pljeskavica

Pokud ji budeš opékat přímo na grilu, je lepší zabalit ji do alobalu, aby maso zůstalo ...

Všehochuť /19.09.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu