Reklama
Reklama
Krevety s nudlemi
Fotogalerie:

Krevety s nudlemi


Vynikající a přitom zdravé!
Jaruška Kollárová, Horní Bučice

Ingredience

  • 800 g krevety mražené loupané
  • 5 stroužků česnek
  • 1 lžička bazalka na ozdobu
  • 1 hrst pórek
  • 100 ml víno bílé
  • 1 balíček nudle čínské
  • špetka pepř
  • špetka sůl
  • olej olivový dle potřeby

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

85 Kč

Postup přípravy

  1. Česnek nakrájíme na plátky, opečeme na rozpáleném tuku, přidáme nerozmražené krevety a pórek. Zalijeme vínem, osolíme, opepříme a dusíme doměkka.

  2. Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu.

  3. Těstoviny naaranžujeme na talíř, přidáme porci hotových krevet a celé posypeme nakrájenou bazalkou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mexické guacamole

Mexické guacamole

Vyzkoušej skvělou aztéckou pochoutku. Martin Landgraf, Jičín
Všehochuť /29.11.14
Balkánské vepřové plátky

Balkánské vepřové plátky

Dobré koření a zelenina k vepřovému patří.

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /12.05.14
Indické vepřové

Indické vepřové

Výrazná chuť kari ve spojení s lahodně nasládlou masovou směsí donutí i pravého Inda ...

Všehochuť /30.05.12
Německé spekulatius

Německé spekulatius

Právě díky koření jsou tak dobré.

Mirka Koulová, Uherský Brod

Všehochuť /28.02.17
Světové jogurty

Světové jogurty

Zkus si doma připravit některou ze známých variant na téma jogurt. Proč si pochutnávat ...
Všehochuť /15.05.12
Krůtí steak s cuketovým ragú

Krůtí steak s cuketovým ragú

Jestli budeš podávat jako přílohu brambory, nebo ti bude stačit zelenina, záleží jen na...

Všehochuť /20.06.17
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama