Reklama
Krevety s nudlemi
Fotogalerie:

Krevety s nudlemi


Vynikající a přitom zdravé!
Jaruška Kollárová, Horní Bučice

Ingredience

  • 800 g krevety mražené loupané
  • 5 stroužků česnek
  • 1 lžička bazalka na ozdobu
  • 1 hrst pórek
  • 100 ml víno bílé
  • 1 balíček nudle čínské
  • špetka pepř
  • špetka sůl
  • olej olivový dle potřeby

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

85 Kč

Postup přípravy

  1. Česnek nakrájíme na plátky, opečeme na rozpáleném tuku, přidáme nerozmražené krevety a pórek. Zalijeme vínem, osolíme, opepříme a dusíme doměkka.

  2. Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu.

  3. Těstoviny naaranžujeme na talíř, přidáme porci hotových krevet a celé posypeme nakrájenou bazalkou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Švestkový koláč

Švestkový koláč

Peče ho maminka v Bavorsku, kde je moučník moc oblíbený. Eva Schejbalová, ...
Všehochuť /23.01.11
Krůtí stehna

Krůtí stehna

Drůbež je na našem stole vítána i ve svátek.
Radka Mlynářová, Mělník
...
Všehochuť /03.07.13
Kuřecí karí Garuda

Kuřecí karí Garuda

Jako příloha může být i rýže.
Všehochuť /06.09.14
Polévka z černých fazolí

Polévka z černých fazolí

Mexický recept

Připraveno podle receptu Marty Říhové z Mostu

Všehochuť /02.02.18
Salámová panna

Salámová panna

Zaručeně potěší oko i chuťové buňky každého muže. Lepší dárek nevymyslíš.
...
Všehochuť /07.10.11
Gábinčin závitek

Gábinčin závitek

Gabriela Jílková, Polička

Všehochuť /23.05.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu