Reklama
Krevety aglio olio
Fotogalerie:

Krevety aglio olio

Lenka Bocková
Lenka Bocková
Liberec 18

Podáváme samostatně, popřípadě se špagetami.

Lenka Bocková, Liberec

Ingredience

  • 100 g předvařené krevety, zbavené ocásků
  • 100 ml olivový olej
  • 4 stroužky česnek
  • špetka chilli koření
  • větší špetka petržel nakrájená najemno
  • špetka mořská hrubozrnná sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Na pánvi v olivovém oleji lehce osmažíme česnek s chilli kořením a dáváme pozor, aby česnek nezhnědl.
  2. Jakmile česnek trošku změkne, rozpálíme pánev a zprudka opečeme krevety. Stačí pár minut, jsou hotové během chviličky.

  3. Nakonec přisypeme petrželku a dosolíme dle chuti. Podáváme s bagetou nebo špagetami.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polský guláš

Polský guláš

Kousky vepřového masa dušeného se zelím, rajčaty a klobásou.
Všehochuť /24.04.17
Pařížský pohár

Pařížský pohár

Použij ořechy, které máš nejraději.
Marie Šindlerová, Havlíčkův Brod
Všehochuť /23.12.11
Treska  po italsku

Treska po italsku

Připomeň si chuť dovolené

Podle receptu Taťány Kuriko z Králova Dvoru

Všehochuť /19.03.19
Slaný anglický koláč

Slaný anglický koláč

Mám ráda pizzy, takže se mi zalíbil recept na tento koláč, který mám ...
Všehochuť /09.04.09
Francouzské crème brulée

Francouzské crème brulée

Název se správně čte ‚‚krém brilé‘‘ a je to neodolatelná pochoutka.
Mirka ...
Všehochuť /27.01.13
Pikantní kefty se sýrem

Pikantní kefty se sýrem

Báječná šťavnatá pochoutka z jednoho pekáče.

Ivana Černá, Praha

Všehochuť /16.11.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu