Reklama
Krémová polévka z aljašského lososa
Fotogalerie:

Krémová polévka z aljašského lososa

Eva Králová

Praha
Lahodná a rychlá pochoutka z lososa.
Eva Králová, Praha

Ingredience

  • 2 konzervy aljašský losos King Oskar
  • 1 l mléko
  • 500 ml smetana ke šlehání
  • 1 bageta
  • dle chuti bazalka
  • špetka sůl
  • 1 stroužek česnek
  • 2 lžíce olej olivový

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Nejdříve v hrnci svaříme mléko se smetanou.
  2. Přidáme obě konzervy lososa King Oscar a pořádně rozšleháme.
  3. Polévku dochutíme solí‚ kořením a bazalkou.
  4. Z bagety si nakrájíme kostky, opečeme je na oleji a přidáme česnek.

Pošli recept! - Speciál - Domácí polévky (24.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečená jablka s nádivkou

Pečená jablka s nádivkou

Pavla Tichá, Kladno
Všehochuť /12.11.18
Kung-pao

Kung-pao

Mírně ostré a krásně voňavé.

Dagmar Vašíková, Brno

Všehochuť /31.07.12
Králík po tyrolsku

Králík po tyrolsku

Lucie Sobišková, Kladno
Všehochuť /06.03.20
Vepřové kung-pao

Vepřové kung-pao

Tahle dobrota má vždy velký úspěch.

Zdena Vorlíčková, Žatec

Všehochuť /08.07.14
Neapolská pizza

Neapolská pizza

Tato italská specialita se nikdy nepřejí.

Lukáš Opatřil, Loděnice

Všehochuť /23.01.16
Pečená dýně Hokaido

Pečená dýně Hokaido

Zkuste si uvařit naše nejoblíbenější a velmi zdravé jídlo z dýně Hokaido. Vůbec to ...

Všehochuť /25.09.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu