Reklama
Králík po kanadsku
Fotogalerie:

Králík po kanadsku

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Jako příloha se hodí brambory nebo rýže.

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Ingredience

  • 1 naporcovaný králík
  • 4 lžíce oleje
  • 1 velká cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 1/2 sklenice kečupu
  • 1/2 lžíce chilli
  • 1 lžíce sójové a 1 lžíce worcestr. omáčky
  • trocha soli a pepře

Doba přípravy

Počet porcí

4-5

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Naporcovaného králíka osolíme a opepříme. Do pekáče nalijeme olej, nasypeme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme kečup, chilli koření, sójovou a worcesterskou omáčku.

  2. Králíka necháme v marinádě odležet přes noc. Potom trochu podlijeme vodou a upečeme.

Pošli recept! 8/2016 (13.7.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ravioly plněné kuřecími játry

Ravioly plněné kuřecími játry

Méně známá pochoutka. Anna Strašilová, Rohozec
Všehochuť /02.05.12
Enchilados

Enchilados

Pokud nebudou jíst děti, nezapomeň přidat chilli.
Veronika Poláčková, Mýto
Všehochuť /20.12.11
Hovězí pupek s čabajkou

Hovězí pupek s čabajkou

Použijte originální klobásu, jen tak to bude to pravé čabajské.


Otto Plášek, Brno

Všehochuť /19.03.17
Plněné vinné listy

Plněné vinné listy

Oblíbená a tradiční pochoutka z Bulharska, odkud pocházím.
Vasil Černev, ...
Všehochuť /20.10.09
Slané dortíčky s paštikovým krémem

Slané dortíčky s paštikovým krémem

Proč by měly být jednohubky vždycky jen z rohlíků, salámu a sýra? Tyhle se ...
Všehochuť /19.06.13
Plněná roláda s meruňkami a brusinkovou omáčkou

Plněná roláda s meruňkami a brusinkovou omáčkou

Tato naprosto dokonalá lahůdka pochází z kuchařské knihy našich švédských přátel.
...
Všehochuť /25.08.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu