Reklama
Reklama
Kotlety se sladkou cibulí
Fotogalerie:

Kotlety se sladkou cibulí

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Hotovo za pár minut

Podle receptu Barbory Krnové z Aše

Ingredience

  • 4 vyšší kotlety (vykostěné)
  • podle potřeby sůl
  • barevný pepř
  • 2 lžíce oleje
  • 3 červené cibule
  • 75  ml balsamicového octa
  • 1 lžíce medu
  • 100  ml červeného suchého vína

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Kotlety by měly být silnější, asi 1,5 cm vysoké, a vykostěné. Maso z obou stran osolíme a opepříme čerstvým barevným pepřem, nenaklepáváme!

  2. krok2

    Na pánvi rozehřejeme olej a kotlety z obou stran zprudka opečeme, pak je vyjmeme. Do výpeku vložíme cibule nakrájené na měsíčky a chvíli restujeme.

  3. Zalijeme balsamicovým octem, přidáme lžíci medu a za občasného míchání necháme zredukovat. Přilijeme červené víno, osolíme a chvíli provaříme.

  4. Kotlety vložíme do zapékací mísy, navrstvíme na ně cibulovou směs a vložíme na 10 minut do trouby rozehřáté na 200 °C. Podáváme s domácími steakovými hranolky.

Pošli recept! - Speciál - Masové hody (19.2.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Placka s rajčaty

Placka s rajčaty

Velmi snadné. Aneta Vavrová, Hradec Králové
Všehochuť /17.12.12
Grónská pomazánka

Grónská pomazánka

Dělám ji ve velkém pro celou rodinu.
Jaroslava Kaplárová, Blovice
Všehochuť /17.12.10
Rabacké čufty

Rabacké čufty

Podáváme se sýrem a zeleninovým salátem.

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /05.02.14
Domácí tortilly s masem

Domácí tortilly s masem

Ideální rychlá a přitom teplá večeře.

Ladislava Klemsová, Chomutov

Všehochuť /02.11.16
Rumunský boršč

Rumunský boršč

Mám rád maso a dávám přednost i masovým polévkám. Tahle je sice trochu ...
Všehochuť /30.03.10
Kuřecí asijská pánev

Kuřecí asijská pánev

Nejlépe chutná s rýží.

Dominika Burianová, Uherské Hradiště

Všehochuť /26.09.12
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama