Reklama
Kotlety po srbsku
Fotogalerie:

Kotlety po srbsku

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Když chceš přátelům udělat něco dobrého.

Vladimír Bruna, Praha

Ingredience

  • 4 kotlety
  • trocha soli a pepře
  • 2 cibule
  • 4 kyselé okurky
  • 1 červená paprika
  • 1 malá cuketa
  • 3 lžíce hladká mouka
  • trocha oleje
  • 1 plechovka rajský protlak
  • 300 ml červené víno

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1.  Kotlety očistíme a po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Cibule, okurky, papriku a cuketu nakrájíme na větší kousky. 

  2. Kotlety obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji. Potřeme je rajským protlakem, zalijeme vínem a posypeme nakrájenou zeleninou. Pomalu dusíme. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Pošli recept! 8/2013 (3.7.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kebab s koriandrem

Kebab s koriandrem

Neobvyklá chuť a vůně má původ v koření. Gabriela Malá, Jílové 
Všehochuť /16.06.16
Pesche ripiene - Plněné broskve

Pesche ripiene - Plněné broskve

Vynikající italská delikatesa.

Tereza Zubková, Frýdek-Místek

Všehochuť /07.08.12
Kuřecí steak s mangem

Kuřecí steak s mangem

Flambovaný kuřecí steak se sušenými švestkami patří k mým oblíbeným nedělním ...
Všehochuť /06.10.08
Pečené kuřecí prsíčko

Pečené kuřecí prsíčko

S těstovinami tagliatelle a čokoládovou chilli omáčkou je to mňamka.
Ilona ...
Všehochuť /04.05.11
Mexická pánev

Mexická pánev

Je to snadné, poměrně rychlé a hodnotné jídlo se zeleninou.

Ruth Šklíbová, ...

Všehochuť /17.07.16
Špecle

Špecle

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Všehochuť /22.08.18
 

Nejnovější

Játrové palačinky se sýrovou náplní

Játrové palačinky se sýrovou náplní

Lída Holubová, Pelhřimov
Všehochuť /19.02.20
Novohradský vepřový plátek

Novohradský vepřový plátek

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Za pár korun /18.02.20
Domácí langoše

Domácí langoše

Jaroslava Šrubařová, Bystřice pod Hostýnem

Za pár korun /18.02.20
Pravé krkonošské kyselo

Pravé krkonošské kyselo

Alena Gebauerová, Praha

Škola vaření /18.02.20
Brynzové halušky

Brynzové halušky

Podle receptu Pavla Veselého z Třince

Škola vaření /18.02.20
Barevná omeleta

Barevná omeleta

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /18.02.20
Pikantní směs s vejci

Pikantní směs s vejci

Skoro bez nádobí

Helena Slezová, Chrudim

Vaříme express /18.02.20
Kachní stehna po šumavsku

Kachní stehna po šumavsku

Jana Remková, Orlová

Všehochuť /18.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama