Reklama
Kořeněné placky
Fotogalerie:

Kořeněné placky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pro toho, kdo má rád něco ostřejšího.

Rudolf Jílek, Velké Meziříčí

Ingredience

  • 500 g roštěnce
  • 1 feferonka
  • 5 stroužků česneku
  • 1 cibule
  • 1lžíce barevného drceného pepře
  • podle potřeby sůl
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička worcesteru
  • 1/2 lžičky strouhané citronové kůry
  • trocha zelené petrželky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Maso dvakrát umeleme, přidáme nadrobno nakrájenou feferonku, lisovaný česnek, jemně nasekanou cibuli, podrcený pepř, sůl, olej, worcester, kůru a petrželku. 

  2. Ze směsi utvoříme placičky, které upečeme na grilu. Podáváme s pečivem nebo různě upravenými brambory.

Pošli recept! - Speciál - Mleté maso (16.1.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečená indická okurka

Zapečená indická okurka

Je to vlastně zvláštní druh cukety a upravuje se stejným způsobem. Jaroslav ...
Všehochuť /22.02.16
Quiche s mladými cibulkami

Quiche s mladými cibulkami

Francouzské koláče se už na našem jídelníčku zabydlely, zkus třeba cibulový ...

Všehochuť /28.05.16
Poctivý boršč

Poctivý boršč

Červená řepa se dá koupit už uvařená.

Zdena Krčmová, Mladá Boleslav

Všehochuť /14.10.17
Řecké  masové keftedes

Řecké masové keftedes

Když za okny vidím šedou oblohu a smutný déšť, vzpomínám na sluncem ...
Všehochuť /10.02.10
Italská zeleninová polévka

Italská zeleninová polévka

Zdravá polévka, která tě zasytí.

Martina Měkutová Lednická, Vodňany

Všehochuť /11.05.14
Musaka s muškátovým oříškem

Musaka s muškátovým oříškem

Hříšně dobrý recept inspirovaný řeckou kuchyní jsem dostala od své kamarádky, velké ...
Všehochuť /27.01.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu