Reklama
Italské vepřové karbanátky
Fotogalerie:
 

Italské vepřové karbanátky

Jarmila Koukolíková
Jarmila Koukolíková
Plzeň

Dobré a rychlé, proto jsou u nás na talíři tak často.

Jarmila Koukolíková, Plzeň

Ingredience

  • 500 g brambory
  • 50 g strouhanka
  • 500 g mleté vepřové maso
  • 2 lžíce nasekaná petržel
  • 2 stroužky lisovaný česnek
  • 1 nastrouhaná kůra z citronu
  • 50 g strouhaný parmazán
  • pepř a sůl
  • 2 lžíce olivový olej
  • 1 sáček rukola
  • 100 g cherry rajčáta
  • 1 sáček koření na americké brambory

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Troubu předehřejte na 180-200 °C a na plech vyložený pečícím papírem naskládejte předvařené brambory a posypte kořením na americké brambory.
  2. krok2 Mezitím udělejte karbanátky: strouhanku, dvě lžíce studené vody, mleté maso, petrželku, česnek, citronovou kůru a parmazán smíchejte v míse. Osolte a opepřete podle chuti a pak z hmoty vytvářejte karbanátky.
  3. krok3 Olej zahřejte na pánvi a pak na něm přibližně 7 až 15 minut z každé strany karbanátky opečte do zlatova.
  4. krok4 Servírujte s bramborami a salátem z rukoly a cherry rajčat, které můžete dochutit podle svého.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečené batátové hranolky

Pečené batátové hranolky

Veronika Čiperová, Týn nad Vltavou
Všehochuť /10.10.18
Játrové palačinky se sýrovou náplní

Játrové palačinky se sýrovou náplní

Lída Holubová, Pelhřimov

Všehochuť /19.02.20
Pstruzi se žampiony

Pstruzi se žampiony

Ryby by měly být vypečené dozlatova.

Tereza Jarovská, Pelhřimov

Všehochuť /25.06.17
Holandský karbanátek

Holandský karbanátek

Jsou výborné teplé i studené.

Květa Šindelářová, Praha

Všehochuť /10.04.15
Mrkvový dort z Francie

Mrkvový dort z Francie

Zkuste vynikající mrkvový dort, po kterém se jen zapráší.

Jitka Vyskočilová, ...

Všehochuť /18.04.12
Krůtí paella s krevetami

Krůtí paella s krevetami

Na talíři je hezky barevná

Podle receptu Stáni Zůzové ze Soběslavi

Všehochuť /21.02.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu