Reklama
Italské těstoviny
Fotogalerie:

Italské těstoviny

Markéta Nigrínová
Markéta Nigrínová
Hořice

Těstoviny nezapomeň posypat sýrem.

Markéta Nigrínová, Hořice

Ingredience

  • Ingredience
  • 500 g těstoviny (nejlépe vřetena)
  • 2 lžíce olej
  • 1 cibule
  • 250 g uzené maso nebo šunka
  • 1 konzerva loupaná rajčata
  • 250 ml smetana
  • podle potřeby sůl a pepř
  • 1 snítka bazalka

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. V osolené vodě uvaříme těstoviny. Na rozpáleném oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Uzené maso nakrájíme na kostičky, přidáme k cibulce a osmahneme. Oloupaná rajčata nakrájíme na kostičky a přilijeme i s nálevem k masu.

  2. Přidáme smetanu, osolíme a opepříme, podusíme a odstavíme. Do mísy dáme uvařené těstoviny, přidáme omáčku a promícháme. Zdobíme bazalkou.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Grilované kuřecí špízy

Grilované kuřecí špízy

Nezapomeň k nim udělat salát z čerstvé zeleniny a bylinek. Zdena Kučerová, ...
Všehochuť /19.05.17
Kuře na kokosu

Kuře na kokosu

Kombinace masa a kokosu se nemusíš bát.

Lucie Blahová, Slavičín

Všehochuť /20.08.13
Kuřecí nudličky s kokosovým mlékem

Kuřecí nudličky s kokosovým mlékem

Vůbec se nemusíme bát použít při vaření kokosové mléko.

Lucie Vaněčková, ...

Všehochuť /07.04.12
Kanapky s lososem a kaviárem

Kanapky s lososem a kaviárem

Připraveno podle receptu

Martiny Urikové z Mostu

Všehochuť /10.01.18
Italské chlebíčky

Italské chlebíčky

Mažeme je jen tenkou vrstvou másla.

Lenka Pražáková, Sušice

Všehochuť /19.08.15
Maďarská zelná polévka

Maďarská zelná polévka

Každý rok navštěvujeme maďarské lázně a nemůžeme si vynachválit jak termální ...
Všehochuť /20.08.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu