Reklama
Italské smacker nudle
Fotogalerie:

Italské smacker nudle

Gabriela Benedová

Hořovice

Červená řepa dodá barvu i správnou chuť.

Gabriela Benedová, Hořovice

Ingredience

  • 1 sterilovaná kukuřice
  • 1 balení smacker štíhlé nudle
  • 200 g hovězí maso
  • trocha oleje
  • 1/2 sklenice sterilovaná řepa
  • trocha italského koření

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Štíhlé smacker nudle vybalíme a rozdělíme na jednotlivé nudličky. Ty vložíme do pánve, kam jsme předtím nalili nálev z řepy. Nudle krátce na pánvi prohřejeme a pak  přidáme kostky řepy a překrojené kukuřičky.

  2. Hovězí nakrájené na nudličky si předem naložíme s italským kořením a několika kapkami oleje. Pak už je jen na teflonové pánvi bez dalšího oleje ze všech stran  orestujeme a nakonec nasypeme na nudle na talíři.

Pošli recept! 11/2012 (3.10.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kořeněné špízy s ředkvičkovým tzatziki

Kořeněné špízy s ředkvičkovým tzatziki

O víkendech moc rádi grilujeme. Tohle je recept na špízy, které vždy ...
Všehochuť /23.11.13
Polévka z černých fazolí

Polévka z černých fazolí

Mexický recept

Připraveno podle receptu Marty Říhové z Mostu

Všehochuť /02.02.18
Lilek po španělsku

Lilek po španělsku

Je to lahodný pokrm: originální předkrm, zákusek nebo svačinka. Přitom ho připravíš ...
Všehochuť /27.09.11
Rajčatové lasagne

Rajčatové lasagne

Dochuť je voňavým tymiánem

Robert Nerad

Všehochuť /19.06.19
Těstovinový nákyp s mletým masem

Těstovinový nákyp s mletým masem

Tento recept pochází ze středomořské kuchyně a je velmi jednoduchý.

Zdeňka Polanská, ...

Všehochuť /02.01.13
Balkánská pomazánka

Balkánská pomazánka

Rychlá‚ dobrá a zase trochu jiná pomazánka.
Otto Plášek, Brno
Všehochuť /04.08.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu