Reklama
Italská polévka
Fotogalerie:

Italská polévka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Tato sytá polévka má svůj domov ve slunné Itálii. To ale neznamená, že si na ní nepochutnáme i my v Česku.
Axamitovi, Praha

Ingredience

  • 500 ml bujón
  • 150 g sýr
  • 2 plechovky rajčata
  • 200 g salám drůbeží
  • 1 cibule
  • 250 ml smetana
  • 6 stroužků česnek
  • 4 lžíce kečup
  • oregáno

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Nadrobno nasekanou cibulku a na plátky nakrájený česnek necháme zesklovatět na olivovém oleji. Poté přidáme rajčata a na kostičky nakrájenou šunku. Směs přelijeme vařícím vývarem, přidáme kečup, sůl a koření (pokud je polévka i pro děti, doporučuji chilli přidat až na talíři). Necháme krátce povařit. Ke konci vlijeme smetanu a opět necháme povařit. Na talíři sypeme polévku nahrubo nastrouhaným eidamem.

Pošli recept! 9/2007 (15.8.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Když máš chuť zhřešit, dej si můj likér. Lucie Naivertová, Ostrava-Výškovice
Všehochuť /07.10.11
Slovenské šúlance

Slovenské šúlance

Jednoduché jídlo s mnoha podobami.

Kateřina Porubská, Dolinky, Slovensko

Všehochuť /04.10.13
Smetanové gnocchi

Smetanové gnocchi

Jsem začátečník, vařím jen jednoduchá jídla.

Barbora Šišková, Praha

Všehochuť /03.09.17
Čínské kaštanové palačinky

Čínské kaštanové palačinky

Pyré z ořechů je vynikající.

Kateřina Gajová, Brno

Všehochuť /10.10.13
Slané kremrolky

Slané kremrolky

Nebaví mě dělat chlebíčky se salátem pořád dokola. Zkouším novinky.
Eva Seidlová, ...
Všehochuť /11.10.11
Enchilados

Enchilados

Pokud nebudou jíst děti, nezapomeň přidat chilli.
Veronika Poláčková, Mýto
Všehochuť /20.12.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu