Reklama
Italská kuřecí kapsa
Fotogalerie:

Italská kuřecí kapsa

Veronika Poláčková
Veronika Poláčková
Mýto

Když neseženete salám Felino, dejte jiný suchý italský salám.

Veronika Poláčková, Mýto

Ingredience

  • 800 g kuřecí prsa
  • 1 ks sušené rajče
  • 40 plátků salám Felino
  • 125 g mozzarella
  • sůl
  • olivový olej
  • máslo
  • 1 lžička sušená bazalka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

180 Kč

Postup přípravy

  1. Mozzarellu si nakrájíme na malé kostičky a stejně tak sušené rajče. Nakrájené suroviny dáme do misky a promícháme.

  2. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a v každém nařízneme kapsu pro plnění. Kapsu vyložíme plátky salámu a přidáme mozzarellu smíchanou s rajčetem. Sepneme párátkem nebo závitkovou jehlou. Maso osolíme, posypeme bazalkou a pomalu smažíme na rozpáleném oleji. Když máme maso propečené, přidáme k němu kousek másla pro zjemnění výpeku.

    Podáváme s vařenými bramborami.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněné měšce z rýžového papíru

Plněné měšce z rýžového papíru

Na první pohled možná působí měšce trochu složitě, ale jsou připravené během ...
Všehochuť /19.06.12
Čínské placky s mletým masem

Čínské placky s mletým masem

Jednoduchý a levný pokrm, který překvapí výbornou chutí pochází až z Číny. ...

Všehochuť /27.06.12
Játrovka

Játrovka

Pro nečekanou návštěvu přijde vhod.
Veronika Konecká, Znojmo
Všehochuť /07.10.11
Buchty  „na slano“

Buchty „na slano“

Chlapi potřebují zákusek přesně na míru.
Renata Malíčková, Praha
Všehochuť /26.01.10
Labužnické klopsy

Labužnické klopsy

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /23.10.18
Vichyssoise

Vichyssoise

Lahůdka z Francie

Blanka Chadimová, Tábor

Všehochuť /20.01.18
 

Nejnovější

Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...
Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
Rozinková bábovka

Rozinková bábovka

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /01.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama