Reklama
Hovězí tatarák
Fotogalerie:

Hovězí tatarák

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Mariana Sýkorová, Chrudim

Ingredience

  • 400 g hovězí svíčkové
  • 100 g cibule
  • 2 žloutky
  • 80 g kečupu
  • 40 g plnotučné hořčice
  • špetka drceného kmínu
  • 1/2 lžičky sladké papriky
  • pár kapek worcesteru
  • pár kapek tabasca
  • dle chuti sůl a pepř
  • 8 plátků chleba
  • na smažení olej nebo sádlo
  • 2 stroužky česneku

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

350 Kč

Postup přípravy

  1. Hovězí svíčkovou naškrábeme nožem nebo pomocí mlýnku semeleme najemno. Cibuli nakrájíme na velmi drobné kostičky a přidáme do mísy s masem. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Žloutky přidáme k masu společně s kečupem, hořčicí a dochutíme drceným kmínem, mletou paprikou, worcesterem, tabascem, solí a pepřem. Vše promícháme.

  2. Chléb nakrájíme na plátky a usmažíme dozlatova na pánvi s olejem nebo sádlem. Podáváme se
    stroužky česneku na pomazání topinek.

Pošli recept! - Speciál - Maso (3.2.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Maďarská  rybí polévka

Maďarská rybí polévka

Jestli chceš mít polévku vydatnější, přidej sterilovanou cizrnu nebo ji podávej s ...
Všehochuť /30.11.16
Penne rigate s domácím pestem

Penne rigate s domácím pestem

Jednoduché, chutné a hlavně rychlé jídlo s vůní Itálie.

Ivana Buchtová, Hněvošice

Všehochuť /05.09.12
Vídeňský řízek Diplomat

Vídeňský řízek Diplomat

Jarka Dlouhá, Brno

Všehochuť /20.12.18
Makarony se špenátem

Makarony se špenátem

Nedávno mi je moc vychválil můj přítel.
Martina Iwaszková, Karviná
Všehochuť /02.07.09
Mlíčí na toastu

Mlíčí na toastu

Míša Holubová, Jaroměř

Všehochuť /21.11.17
Zepolle

Zepolle

Jihoitalské věnečky

Upečeno podle receptu Dany Polákové z Mariánských Lázní

Všehochuť /12.02.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu