Reklama
Hovězí roláda se šunkou a sýrem
Fotogalerie:

Hovězí roláda se šunkou a sýrem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Hořčice mu dodá správný říz.

Daniela Uhlířová, Lovosice

Ingredience

  • 300 g hovězí kýty
  • 4 lžíce kremžské hořčice
  • 1 lžíce steakového koření
  • 100 g sýra
  • 100 g šunky
  • trocha soli a pepře
  • 1 cibule
  • trocha oleje
  • 1 masox
  • 3 lžíce hladké mouky

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Plátky z hovězí kýty naklepeme, potřeme hořčicí a posypeme steakovým kořením. Na maso rozložíme plátky sýra a šunky. Zavineme a zpevníme párátky. Lehce osolíme a opepříme. 

  2. Cibuli nakrájíme nadrobno a opečeme na oleji dohněda. Vložíme závitky, ze všech stran opečeme, podlijeme vodou, přidáme masox a dusíme doměkka.

  3. Hotové závitky vyjmeme, omáčku zahustíme moukou rozmíchanou v malém množství studené vody a provaříme.


Pošli recept! 11/2015 (4.10.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rybí tortilly

Rybí tortilly

Lehké a výborné jídlo, všem doporučuji. Kristýna Faigelová, Brno
Všehochuť /26.12.15
Ovocné špízy

Ovocné špízy

Pro milovníky exotiky

Podle receptu Evy Kunhoštkové z Berouna

Všehochuť /22.08.18
Italský koláč z brambor

Italský koláč z brambor

Italská kuchyně pro mě neznamená jen těstoviny nebo pizzu. Od té doby, co jsem ...
Všehochuť /30.07.09
Lilkové carpaccio

Lilkové carpaccio

Carpaccio ze zeleniny ti možná bude chutnat víc než z masa.

Dana Kolářová, Milevsko

Všehochuť /10.04.13
Taštičky s překvapením

Taštičky s překvapením

Můžeš je jíst teplé i studené – obě varianty jsou vynikající. Raději je ...
Všehochuť /15.11.12
Indický dhal

Indický dhal

Podávej s plackou čapátí

Podle receptu Evy Hajánkové ze Šumperka

...
Všehochuť /23.02.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu