Reklama
Hovězí po makedonsku
Fotogalerie:

Hovězí po makedonsku

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Na dovolenou se dobře vzpomíná nad plným talířem.
Jana Paurová, Praha 4

Ingredience

  • 1/ celer
  • 750 g maso hovězí
  • 4 mrkev
  • 1 lžička paprika sladká mletá
  • 2 cibule
  • 2 lžíce olej
  • 1 sáček fazolky zelené
  • 3 lžíce kečup
  • 1 feferonka

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Maso nakrájíme na nudličky a dusíme ho na oleji, až pustí šťávu. Přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, celer, mrkev, kečup, papriku a feferonku. Vše společně dusíme doměkka. Nakonec přidáme zelené fazolky, které jsme nechali předem rozmrazit. Solamyl rozmícháme v trošce vody a jídlo zahustíme. Podáváme nejlépe s rýží.

Pošli recept! 1/2008 (19.12.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hruškovo-sýrový koláč

Hruškovo-sýrový koláč

Iva Albertová, Šumperk
Všehochuť /25.01.19
Ravioly plněné kuřecími játry

Ravioly plněné kuřecími játry

Méně známá pochoutka.

Anna Strašilová, Rohozec

Všehochuť /02.05.12
Africké řezy plné překvapení

Africké řezy plné překvapení

Koláč, kterým pohostíš milou návštěvu.
Iva Semotánová, Chválkov
Všehochuť /18.11.10
Neapolské minipizzy

Neapolské minipizzy

Vypadají efektně a rozhodně neurazí žádnou návštěvu.
Helena Říhová, Brno
Všehochuť /12.04.12
„Očkované“ kuře v nádivce

„Očkované“ kuře v nádivce

U přípravy jídla se baví celá rodina, všichni chtějí ‚‚očkovat‘‘. Jsem ...

Všehochuť /12.04.17
Sýrové dezerty

Sýrové dezerty

Jsou tak dobré, že si s nimi rád dám práci. Zkus je se mnou!
Jan Hloušek, Kopidlno ...
Všehochuť /12.08.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu