Reklama
Hořčicové košíčky
Fotogalerie:

Hořčicové košíčky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pavel Zdárný, Praha

Ingredience

  • TĚSTO:
  • 150 g polohrubé mouky
  • 70 g másla
  • 2 lžíce hořčice
  • 1 vejce
  • sůl
  • NÁPLŇ:
  • 100 g krémového sýra
  • 2 lžíce smetany
  • 1 hermelín
  • 100 g šunky
  • trocha citronové šťávy

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny na těsto promícháme. Těstem vyložíme formičky na košíčky. Dáme je na plech a při 170 °C upečeme.

  2. Sýr ušleháme se smetanou. Přidáme na malé kostičky nakrájený hermelín a na nudličky pokrájenou šunku. Dochutíme několika kapkami citronové šťávy a vše lehce promícháme. Zdobíme podle vlastní fantazie.

Pošli recept! 8/2017 (2.8.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Irish stew z kůzlečího masa

Irish stew z kůzlečího masa

Pro labužníky Jindřich Vlaštovka, Hradec Králové
Všehochuť /09.03.18
Vejce Benedikt

Vejce Benedikt

Šárka Rašková, Sokolov

Všehochuť /01.02.18
Gyros z vepřového s omáčkou

Gyros z vepřového s omáčkou

Podáváme s hranolky nebo těstovinami.

Jana Pěnkavová, Sokolov

Všehochuť /08.05.16
Makarony se špenátem

Makarony se špenátem

Nedávno mi je moc vychválil můj přítel.
Martina Iwaszková, Karviná
Všehochuť /02.07.09
Croquenbouche

Croquenbouche

Croquenbouche je z francouzského ‚‚croque en bouche‘‘, znamená ‚‚křupnutí v ...

Všehochuť /06.12.16
Hummus v arabském chlebu

Hummus v arabském chlebu

I když má jídlo nepříliš libý název, je to opravdová pochoutka. Inspiroval mě ...
Všehochuť /10.05.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu