Reklama
Hanojský závitek
Fotogalerie:

Hanojský závitek

Otto Plášek

Brno
Rychlý pokrm s cizokrajnou chutí a vůní daleké Hanoje.
Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 500 g maso mleté
  • 8 plátků rýžový papír
  • 2 chilli paprička červená
  • trocha koření na mleté maso
  • 2 vejce
  • 150 g sýr eidam
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • špetka majoránka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Mleté maso smícháme s kořením a vejci a vmícháme do něj nakrájené chilli papričky. Na větším talíři v horké vodě dáme změknout rýžový papír, který poté přendáme na prkénko a klademe na něj masovou směs.
  2. Eidam pokrájíme na 8 hranolků. Do středu směsi dáme vždy po jednom. Srolujeme a zabalíme do rýžového papíru. Smažíme dozlatova a podáváme s bramborem nebo chlebem.

Pošli recept! 4/2010 (10.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hovězí pupek s čabajkou

Hovězí pupek s čabajkou

Použijte originální klobásu, jen tak to bude to pravé čabajské. Otto Plášek, Brno
Všehochuť /19.03.17
Domácí ovocný čaj

Domácí ovocný čaj

Máme-li přebytek ovoce, které potřebujeme zpracovat, nezapomenu si udělat základ na čaj.
...
Všehochuť /25.08.11
Citronové krevety s basmati rýží

Citronové krevety s basmati rýží

Je to varianta rizota, ale krevety pokrmu dodají docela jinou chuť.

Karel Marek,...

Všehochuť /04.05.17
Thajské balíčky

Thajské balíčky

Servíruj se sójovou omáčkou a wasabi.

Šárka Kobylková, Praha

Všehochuť /11.10.16
Středomořské těstoviny

Středomořské těstoviny

Čerstvé bylinky jsou nejlepší.

Karolína Nečasová, Kladno

Všehochuť /05.07.17
Torta salata

Torta salata

Neboli italsky slaný koláč, který může mít různou podobu, v tomto případě se jedná ...

Všehochuť /19.05.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu