Reklama
Gruzinská játra
Fotogalerie:

Gruzinská játra

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Máme je rádi s pořádnou kopou křupavých hranolků.
Hana Koptová, Doksy

Ingredience

  • 2 stroužky česnek
  • 2 paprika
  • podravka
  • sýr
  • 1 cibule
  • mouka hladká
  • chilli
  • 500 g maso vepřové-játra

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Cibulku zpěníme na oleji a zprudka na ní opečeme játra nakrájená na kostičky. Opečená játra zaprášíme hladkou moukou. Rajčata a papriky pokrájíme na nudličky. Nasypeme je k opečeným játrům. Přidáme česnek a podravku, osolíme a opepříme. Krátce podusíme, aby rajčata a papriky změkly. Okořeníme chilli, podlijeme vodou a trochu zahustíme. Játra na talíři posypeme strouhaným sýrem.

Pošli recept! 11/2007 (17.10.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mořský koktejl

Mořský koktejl

Podáváme na čerstvé ciabattě. Otto Plášek, Brno
Všehochuť /23.04.16
Plněná dýně

Plněná dýně

Podávám ji spolu s bramborovou kaší. 

Věra Novotná, Vlašim

Všehochuť /20.10.16
Pstruh na petrželce

Pstruh na petrželce

Ryby máme nejradši jednoduše upravené.
Klára Skočdopolová, Olomouc
Všehochuť /12.08.11
Andaluské gaspačo

Andaluské gaspačo

Polévku jsme poprvé ochutnali ve Španělsku.
Světlana Škodová, Náchod
Všehochuť /05.07.13
Alsaský cibulový koláč

Alsaský cibulový koláč

Slaninu mám rád pěkně prorostlou, hezky voní.

Zdenek Ploužil, Chomutov

Všehochuť /15.08.17
Bulharský džuveč

Bulharský džuveč

Nad tímto jižanským pokrmem se nedávno olizovala celá naše rozvětvená rodina.
Vasil ...
Všehochuť /05.12.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu