Reklama
Gruzinská játra
Fotogalerie:

Gruzinská játra

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Máme je rádi s pořádnou kopou křupavých hranolků.
Hana Koptová, Doksy

Ingredience

  • 2 stroužky česnek
  • 2 paprika
  • podravka
  • sýr
  • 1 cibule
  • mouka hladká
  • chilli
  • 500 g maso vepřové-játra

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Cibulku zpěníme na oleji a zprudka na ní opečeme játra nakrájená na kostičky. Opečená játra zaprášíme hladkou moukou. Rajčata a papriky pokrájíme na nudličky. Nasypeme je k opečeným játrům. Přidáme česnek a podravku, osolíme a opepříme. Krátce podusíme, aby rajčata a papriky změkly. Okořeníme chilli, podlijeme vodou a trochu zahustíme. Játra na talíři posypeme strouhaným sýrem.

Pošli recept! 11/2007 (17.10.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Palak Aloo

Palak Aloo

Vyzkoušej špenát trochu jinak. Terezie Kouřilová, Křiby
Všehochuť /13.11.09
Játrový dort

Játrový dort

Pocházím z Ukrajiny, a proto jsem se rozhodla podělit se o recept, který se ...
Všehochuť /18.07.12
Orientální kuřecí špízy

Orientální kuřecí špízy

Máme rádi dobroty, jídla, po kterých trochu pálí ústa.

Libor Pokorný, Ostrava

Všehochuť /28.11.13
Pečené tuňákové rizoto

Pečené tuňákové rizoto

Příprava je velmi jednoduchá, výsledek skvělý. Vůní mi pokaždé připomíná naši ...

Všehochuť /23.09.13
Čínské řízečky

Čínské řízečky

Pikantní placičky jsou skvělou pochoutkou.
Marie Bohuňková, Hronov
Všehochuť /13.11.09
Čínské  maso

Čínské maso

Maso si nakládám i 3–4 dny předem. Pro nečekanou návštěvu mám rychlý oběd.
...
Všehochuť /16.07.12
 

Nejnovější

Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...
Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
Rozinková bábovka

Rozinková bábovka

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /01.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama