Reklama
Grilovaný hermelín
Fotogalerie:

Grilovaný hermelín

Karolína Blahotová

Tábor
Rychlá dobrota, kterou můžeš připravit jak doma v troubě, tak i na zahradě na grilu.
Karolína Blahotová, Tábor

Ingredience

  • 2 ks hermelín dobře uzrálý
  • 1 balení tyčinky slané
  • dle chuti koření grilovací

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Hermelíny nakrojíme do kříže (jen horní pevnou vrstvu) a posypeme kořením podle chuti. Takto připravený sýr položíme na čtverec alobalu a zabalíme do tvaru měšce – balíček pak půjde snadno otevřít.
  2. Hermelíny vložíme na rozpálený gril nebo do trouby předehřáté na 200 °C a zapékáme 20–30 minut.
  3. Hotové balíčky částečně vybalíme z alobalu a podáváme s velkými slanými tyčinkami, kterými se dobře vyjídá roztavený sýr.

    TIP: Stejně můžeš připravit i kozí hermelín – výborný je dochucený ořechy a bylinkami, po zapečení dozdobený trochou brusinkové marmelády.

Pošli recept! - Speciál - Polévky a předkrmy (25.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Maďarská zelňačka

Maďarská zelňačka

Výborná a vydatná zelňačka. Marcela Kaněrová, Náchod
Všehochuť /08.07.12
Choucroute-alsaské zelí

Choucroute-alsaské zelí

Francouzské jídlo, které stojí za vyzkoušení...

Zdena Blahotová, Olomouc

Všehochuť /27.02.16
Bramborové jednohubky

Bramborové jednohubky

Připraveno podle receptu

Elišky Cukrákové z Liberce

Všehochuť /22.01.18
Kuřecí po thajsku

Kuřecí po thajsku

Můj recept je rychlý a jednoduchý. Suroviny se dají běžně koupit, jsou sice ...
Všehochuť /12.12.08
Asijské rybí závitky

Asijské rybí závitky

Náplň závitků můžeš obměňovat podle fantazie.
Libuše Kyselá, Libina
Všehochuť /27.09.11
Tapenáda z černých oliv

Tapenáda z černých oliv

Česneku můžeš dát i víc, záleží na chuti.

Vlasta Drhelová, Chrudim

Všehochuť /11.08.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu