Reklama
Grilované papriky se sýrem
Fotogalerie:

Grilované papriky se sýrem

Petr Papež

Teplice
Tohle byl letošní hit našeho grilování, ale dá se udělat i doma.
Petr Papež, Teplice

Ingredience

  • 8 paprika bílá
  • 1 balení sýr balkánský

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Papriky (nejlépe slovenské) omyjeme, odřízneme čepičku se stopkou a vyndáme jadérka.
  2. Nožem porcujeme kousky balkánského sýra a plníme jím papriky. (Nedáváme sýra moc, aby při grilování nevypadával.)
  3. Naplněné papriky položíme na rozpálený gril a za častého obracení je opékáme. Paprika grilováním změkne, sýr se částečně rozpustí a vsákne do ní.
  4. Je to vhodný doplněk ke grilovaným párkům.

Pošli recept! 1/2011 (13.12.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vepřové plátky s italským salátem

Vepřové plátky s italským salátem

Moje žena tento typ jídla zbožňuje, musí se podávat se sklenkou dobrého vína. Rudolf ...
Všehochuť /05.11.16
Africké kuře

Africké kuře

Už jenom vůně použitého koření připomíná exotické dálky. Spolu s vínem dá ...
Všehochuť /06.09.13
Fazolová quesadilla

Fazolová quesadilla

Bezmasá obdoba klasického španělského receptu.

Dana Přibylová, Praha

Všehochuť /19.04.17
Krevety v bylinkách

Krevety v bylinkách

Podáváme s opečenou bagetou potřenou máslem.

Jan Trojánek, Rudná

Všehochuť /11.08.16
Indian Butter Chicken - "Indické máslové kuře"

Indian Butter Chicken - "Indické máslové kuře"

Chutě indické kuchyně mě poprvé oslovily v Anglii. Nicméně i v Čechách nalezneme ...

Všehochuť /23.05.13
Brazilské tyčinky

Brazilské tyčinky

Rychlý a lehký moučník...
E.Kopačková, Větřní
Všehochuť /03.10.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu