Reklama
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Fotogalerie:

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Eva Hlaváčková

Pardubice
Stačí půlhodinka kouzlení kolem plotny a na stole je vynikající a přitom sytá pochoutka. Gnochi se dají koupit jako polotovar a jejich příprava je snadná. Ochutnala jsem je poprvé na dovolené, niva se smetanou jim dodá chuť!
Eva Hlaváčková, Pardubice

Ingredience

  • 1 smetana
  • 200 g niva
  • 1 cibule
  • 250 g maso vepřové
  • 400 g gnocchi

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    V kastrůlku rozpálíme olej, na kterém osmažíme uzené maso nakrájené na nudličky a cibulku dozlatova.
  2. krok2
    Po usmažení zalijeme smetanou, přidáme na kostičky nakrájenou nivu a mícháme, dokud se sýr nerozpustí.
  3. krok3
    Podle chuti opepříme, osolíme a promícháme. Gnocchi připravíme dle návodu na obalu a po uvaření servírujeme zalité sýrovou omáčkou. Pokrm na talíři dozdobíme čerstvou petrželkou.

Pošli recept! 6/2008 (14.5.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečený chřest

Zapečený chřest

V této úpravě nám chutná nejvíc. Jarmila Čechalová, Ostrava-Poruba
Všehochuť /04.08.11
Libanonská pochoutka

Libanonská pochoutka

Pod pojmem libanonská kuchyně se mi vybaví především med, ořechy, sezam a hovězí maso....
Všehochuť /25.07.13
Likér z kaštanů

Likér z kaštanů

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Všehochuť /17.11.17
Zapékaná čekanka

Zapékaná čekanka

Poprvé jsem tuto dobrotu ochutnala u přátel v Holandsku. Říkají tomu čikori. Čekanka je...
Všehochuť /13.08.08
Plněné croissanty

Plněné croissanty

Jana Lahučká, Citice

Všehochuť /23.08.19
Krevety aglio olio

Krevety aglio olio

Podáváme samostatně, popřípadě se špagetami.

Lenka Bocková, Liberec

Všehochuť /05.09.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu