Reklama
Frankfurtská pečeně s párkem
Fotogalerie:

Frankfurtská pečeně s párkem

Jitka Pokorná

Jihlava
Dobře vypadá a kromě toho skvěle chutná.
Jitka Pokorná, Jihlava

Ingredience

  • 4 plátky maso hovězí
  • sůl
  • olej
  • pepř
  • hořčice
  • 4 nožičky párky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

250 Kč

Postup přípravy

  1. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Tenké libové párky rozpůlíme a ještě rozřízneme napříč. V každém plátku masa nařízneme no­žem otvory a kusy párků jimi do poloviny protáhneme. Doporučuji ještě plátky po­třít kremžskou hořčicí z obou stran.
  2. krok2
    Nejdříve osmahneme ma­so na pánvi v rozpáleném ole­ji tak, aby zatáhlo póry, potom je přendáme do hrnce, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Zbylý párek mů­žeme na­krájet na kolečka a k masu do hrnce přidat. Jako příloha je vynikající bram­borová kaše, rýže, také vařené brambory či hranolky.

Pošli recept! 10/2008 (17.9.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nutrie v marinádě

Nutrie v marinádě

Martina Antalová, Postřižín
Všehochuť /22.09.18
Vepřová pečínka na medu

Vepřová pečínka na medu

Podle Ivety Nové z Kroměříže

Všehochuť /09.01.18
Sladkokyselé kostky

Sladkokyselé kostky

Ochutnala jsem je v jedné čínské restauraci.

Julija Kolotková, Hlinsko

Všehochuť /06.07.14
Sýrovo-žampionové taštičky

Sýrovo-žampionové taštičky

Moje kamarádky si je zamilovaly. K bílému vínu jsou ideální.
Marie Švecová, ...
Všehochuť /11.10.11
„Bejlíz“

„Bejlíz“

Nejlepší je, pokud ho necháme odležet.
Soňa Ďuriančiková, Bělá pod Bezdězem
Všehochuť /07.10.11
Cibulovo-pepřová pochoutka

Cibulovo-pepřová pochoutka

Hodí se jako pikantní příloha k masu.
Vance O' Reilly, Dobříš
Všehochuť /22.12.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu