Reklama
Francouzský salát
Fotogalerie:

Francouzský salát

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Chutná výborně ke gilovanému masu.
Natálie Theerová, Proseč

Ingredience

  • 1 okurka
  • 3 lžíce olej olivový
  • 150 g sýr balkánský
  • 1 paprika
  • 2 cibule
  • 4 rajčata
  • 2 stroužky česnek
  • 2 lžičky hořčice

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Okurku, rajčata a cibuli nakrájíme na kolečka, papriku na proužky. Všechnu zeleninu střídavě vyrovnáme na větší talíř a zalijeme zálivkou, kterou připravíme z uvedených ingrediencí. Salát posypeme plátky balkánského sýra či nivy.

Pošli recept! 9/2007 (15.8.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mexické pečené kuřátko

Mexické pečené kuřátko

Chutný a dietní pokrm Podle receptu Radmily Horské z Kralup nad Vltavou
Všehochuť /03.08.18
Zapékaná čekanka

Zapékaná čekanka

Poprvé jsem tuto dobrotu ochutnala u přátel v Holandsku. Říkají tomu čikori. Čekanka je...
Všehochuť /13.08.08
Krůtí steak s cuketovým ragú

Krůtí steak s cuketovým ragú

Jestli budeš podávat jako přílohu brambory, nebo ti bude stačit zelenina, záleží jen na...

Všehochuť /20.06.17
Papriky plněné nivou

Papriky plněné nivou

Jednoduché a rychlé občerstvení.
Kateřina Huňáčková, Mělník
Všehochuť /27.08.10
Šunkové carpaccio

Šunkové carpaccio

Oblíbený italský předkrm

Podle receptu Moniky Holé z Chrudimi

Všehochuť /22.03.19
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu