Reklama
Filé po německu
Fotogalerie:

Filé po německu

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Toto jídlo jsem ochutnala u kolegy.
Šárka Alexová, Kolín

Ingredience

  • 200 g šunka
  • olej
  • 100 g sýr
  • 3/4 kg filé
  • 50 g rajčata sušená

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. Filé necháme mírně rozmrazit a potom rozložíme na olejem vymazaný pekáč. Mírně osolíme a nahoru na filé rozložíme plátky schwarzwaldské šunky. Na plátky šunky dáme kousky sušených rajčat. Pekáček s filé vložíme do trouby a dáme zapéct na dvacet minut. Nahoru na filé nastrouháme tvrdý sýr. Dáme zapéct ještě asi na deset minut. Podáváme s bramborem.

Pošli recept! 10/2007 (12.9.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špenátový pie s cottage

Špenátový pie s cottage

Výborný americký koláč se špenátovou náplní. Iveta Malčánková, Komárov
Všehochuť /07.06.13
Čínské nudle

Čínské nudle

Skvělý tip na dobrou a rychlou večeři.
Pavla Csejteyová, Netolice
Všehochuť /07.11.08
Římské telecí na šalvěji

Římské telecí na šalvěji

Bývá problém sehnat telecí maso. Proto když na něj narazím, vždycky kousek ...
Všehochuť /01.10.14
Mexická kuřecí prsa

Mexická kuřecí prsa

Miluji ostřejší chutě a potrpím si na rychle hotová jídla.
Věra ...
Všehochuť /09.04.09
Těstovinový nákyp s mletým masem

Těstovinový nákyp s mletým masem

Tento recept pochází ze středomořské kuchyně a je velmi jednoduchý.

Zdeňka Polanská, ...

Všehochuť /02.01.13
Španělská paella

Španělská paella

Moje osudová láska.

Eva Lišková, Benešov

Všehochuť /06.05.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu