Reklama
Fazolové tortilly
Fotogalerie:

Fazolové tortilly

Romana Krátká

Praha
Vždycky si na nich s mužem pochutnáme.
Romana Krátká, Praha

Ingredience

  • 400 g fazole v chilli omáčce
  • 2 paprika zelená
  • 1 paprika červená
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • špetka koření grilovací
  • 3 lžíce smetana zakysaná
  • 150 g sýr eidam
  • 3 rajčata
  • 2 lžíce olej na smažení
  • 1 cibule velká
  • 200 ml voda
  • 4 tortilly

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji osmažíme zeleninu‚ okořeníme. Promícháme‚ zalijeme vodou a dusíme asi
    8 minut. Přidáme fazole a opět dusíme 5 minut. Nakonec přidáme smetanu‚ sýr a promícháme.
  2. Na další pánvi ohřejeme tortilly dle návodu. Do tortill vlijeme zeleninovou směs a zabalíme dle své fantazie.

Pošli recept! 9/2009 (12.8.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Irská medová šunka s hřebíčkem

Irská medová šunka s hřebíčkem

Svého času jsem pracovala jako au-pair v irském Dublinu. V rodině si velmi ...
Všehochuť /19.10.10
Krůtí kapsy

Krůtí kapsy

Romana Rubášová, Vrhaveč

Všehochuť /16.02.18
Tortellini primavera

Tortellini primavera

Svěží barva zeleniny těstoviny oživí.

Karel Planý, Děčín

Všehochuť /10.10.15
Daal s lilkem

Daal s lilkem

Připrav si čočku, jak ji vaří v Indii.
Terezie Kouřilová, Zlín
Všehochuť /17.12.10
3 druhy pomazánek

3 druhy pomazánek

Moje žena sice velmi ráda vaří, ale o Vánocích má velký shon, a tak někdy v kuchyni ...
Všehochuť /27.08.10
Tortillové košíky

Tortillové košíky

Podle receptu

Veroniky Krajánkové z Kutné Hory

Všehochuť /02.10.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu