Reklama
Drůbeží rizoto
Fotogalerie:

Drůbeží rizoto

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

K masu můžeš přidat rozmačkaný česnek.

Kateřina Malá, Krumlov

Ingredience

  • 250 g rýže
  • 400 g kuřecího masa
  • trocha hladké mouky
  • podle potřeby sůl
  • na smažení olej
  • 200 g dýně (hokkaido)
  • 3 lžíce slunečnicových semínek
  • 1 hrst rozinek
  • 1 menší lžička karí koření

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Rýži uvaříme, kuřecí maso nakrájíme na menší dílky. Na prkénku je zaprášíme moukou a osolíme. Rozehřejeme olej, maso dozlatova opečeme. Opečené maso vyjmeme a uschováme na teplém místě. 

  2. 2. Dýni zbavíme slupky, dužinu pokrájíme na kostičky a opečeme na masovém výpeku v pánvi společně se semínky ze slunečnice i rozinkami. Osolíme a přidáme karí. Do ochucené směsi vmícháme rýži a na závěr také opečené maso.

Pošli recept! - Speciál - Cukety, rajčata a dýně (19.8.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hovězí po mexicku

Hovězí po mexicku

Podávám je s rýží, ale hodí se i pečivo. Božena Kolářová, Pouště
Všehochuť /26.09.13
Indické vepřové

Indické vepřové

Výrazná chuť kari ve spojení s lahodně nasládlou masovou směsí donutí i pravého Inda ...

Všehochuť /30.05.12
Pečení šneci

Pečení šneci

Příprava vůbec není náročná. Výborné ke snídani i jen tak na chuť.
Jarka Hladík, ...
Všehochuť /23.01.11
Rychlá čína

Rychlá čína

Pro děti vynech chilli

Podle receptu Lenky Rohkové z Berouna


Všehochuť /08.10.18
Chřestový pekáč

Chřestový pekáč

Čerstvý chřest je velká dobrota, jeho sezonu si doma užíváme a připravujeme ho hned na ...

Všehochuť /25.02.17
Řecké tzatziky

Řecké tzatziky

Nejlepší jsou s bílým pečivem.

Lucie Denková, Teplice

Všehochuť /24.02.16
 

Nejnovější

Kolena s křenem

Kolena s křenem

Podle receptu Radka Košťála z Ústí nad Labem
Škola vaření /27.02.20
Vepřová duhová pečeně

Vepřová duhová pečeně

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /27.02.20
Pečínka z alobalu

Pečínka z alobalu

Martina Antalová, Odolena Voda

Všehochuť /27.02.20
Pečený králík na zelenině

Pečený králík na zelenině

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /26.02.20
Kuřecí stehýnka s nádivkou

Kuřecí stehýnka s nádivkou

Věra Šikulová, Brno

Škola vaření /26.02.20
Hanácká syrnica

Hanácká syrnica

Podle receptu

Jany Marků z Náchoda

Vaříme express /26.02.20
Putimské žebírko

Putimské žebírko

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /26.02.20
Bažantí stehna nadivoko

Bažantí stehna nadivoko

Ozdobí i sváteční tabuli

Podle receptu Diany Matouškové z Kladna

Všehochuť /26.02.20
Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /26.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama