Reklama
Domácí tiramisu
Fotogalerie:

Domácí tiramisu

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Trochu cukru můžeš přidat i do kávy.

Karolína Appeltová, Praha

Ingredience

  • podle potřeby silná káva
  • trocha rumu
  • 1 balíček piškotů
  • 500 ml smetany ke šlehání
  • 2 tvarohy ve vaničce
  • 200 g cukru moučky
  • na ozdobu kakao

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme kávu a smícháme s přiměřeným množstvím rumu. V této směsi piškoty namáčíme a vkládáme první vrstvu do dortové formy.

  2. Smetanu vyšleháme, přidáme tvarohy a cukr. Polovinu směsi naklademe na piškoty, navršíme druhou vrstvu piškotů namočených v kávě.

  3. Na piškoty naklademe zbytek směsi a přes síto posypeme kakaem. Tiramisu necháme odležet v lednici.

Pošli recept! - Speciál - Velikonoce (18.3.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sicilské fazole s rajčaty

Sicilské fazole s rajčaty

Recept mám od mužovy tety ze Sicílie. Nikola Ippolito, Hřibojedy
Všehochuť /27.12.11
Obalované palačinky

Obalované palačinky

Při premiéře sklidily obrovský úspěch a celá rodinka se jen oblizovala.
Veronika ...
Všehochuť /02.10.11
Nachos zapečené s mletým masem

Nachos zapečené s mletým masem

Recept donesl bratr z mexické restaurace, je to dobrota.

Alena Lánská, Strakonice

Všehochuť /18.04.17
Plněné cannelloni

Plněné cannelloni

Chutí se podobají lasagním, ale příprava je odlišná.

Veronika Marková, Český ...

Všehochuť /04.07.13
Ryba po singapursku

Ryba po singapursku

Vynikající s rýží.

Iva Klapková, Praha

Všehochuť /12.05.15
Bezinkové šampaňské

Bezinkové šampaňské

Jana Šímová, Mariánské Lázně

Všehochuť /04.04.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu