Reklama
Čínské závitky
Fotogalerie:

Čínské závitky

Šárka Adámková

Praha
Vhodnou přílohou je zeleninový salát.
Šárka Adámková, Praha

Ingredience

  • 500 g maso kuřecí
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 4 lžíce olej na smažení
  • 2 mrkev
  • 1 pivo
  • 24 rýžový papír
  • 1 lžíce omáčka sojová
  • 250 g nudle rýžové
  • 1 vejce
  • 50 ml olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

12

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Maso umeleme, osolíme, opepříme, osmažíme a necháme vychladnout. Mrkev oloupeme, nastrouháme nahrubo. Rýžový papír namočíme do piva.

  2. V míse smícháme maso, předem uvařené rýžové nudle a mrkev. Dochutíme sójovou omáčkou. Směs klademe doprostřed navlhčeného papíru. Okraje potřeme rozšlehaným vejcem a vše zabalíme. Pak obalíme ještě jedním rýžovým papírem.
  3. Ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje smažíme dozlatova.

Pošli recept! 7/2010 (9.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Filé z tresky po srbsku

Filé z tresky po srbsku

Rybí maso je příjemně lehké, ideální na letní oběd. Romana Hradecká, Tábor
Všehochuť /11.07.17
Dijonské kuřátko

Dijonské kuřátko

Výrazná chuť hořčice se skvěle doplňuje s jemným masem a zeleninou.

Jan ...

Všehochuť /15.04.14
Lentejas  – čočka  po španělsku

Lentejas – čočka po španělsku

Naučila jsem se ji, když jsem byla na Mallorce.
Lucie Kirschnerová, Praha
Všehochuť /16.04.12
Indické kuře s opečenou zeleninkou

Indické kuře s opečenou zeleninkou

Indickou kuchyni jsem si zamilovala, je velice rozmanitá a voní nejrůznějším ...
Všehochuť /26.05.13
Čínské nudle  se shii-take

Čínské nudle se shii-take

Pokud máš sušené houby, musíš je namočit.

Vojtěch Klapka, Praha

Všehochuť /29.11.16
Tiramisu

Tiramisu

Existuje víc receptů na známý italský dezert, mně se osvědčil tento. Je lehký a ...
Všehochuť /21.07.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu