Reklama
Čínské nudle
Fotogalerie:

Čínské nudle

Eva Olšavská

Jirkov

Kdo má rád, může přidat feferonku.

Eva Olšavská, Jirkov

Ingredience

  • 3 velká kuřecí stehna
  • trocha oleje
  • 300 g mražená zelenina na čínu
  • 1 pórek
  • 1 lžíce grilovací koření
  • 500 g čínské nudle
  • trocha soli

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí stehna vykostíme, maso pokrájíme na kousky. Vložíme na pánev s trochou  oleje a 10 minut restujeme. Pak přidáme zeleninu a pórek nakrájený nadrobno. Přisypeme grilovací koření.

  2. Chvíli dusíme, pak přidáme čínské nudle. Promícháme a necháme uvařit doměkka. Podle chuti dosolíme.

Tip redakce

Mražených směsí na přípravu čínských jídel je více, já vybírám tu s houbami.

Pošli recept! - Speciál - Pochoutky z drůbeže (21.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čínské rizoto bez masa

Čínské rizoto bez masa

Vyzkoušej můj recept na rychlou večeři. Libuše Hlaváčková, Brno
Všehochuť /22.03.10
Špenátové tagliatelle se slaninou a žampiony

Špenátové tagliatelle se slaninou a žampiony

Výtečné a jednoduché těstoviny pro milovníky italské kuchyně.

Pavel Kudrna, ...

Všehochuť /30.08.14
Stromboli

Stromboli

Pojmenování dostalo podle italské sopky - podobně jako láva i náplň z uzené mozzarelly ...

Všehochuť /22.06.12
Indické placky s rajčaty na cibulce

Indické placky s rajčaty na cibulce

Ideálně rychlá a zdravá večeře.

LEnka Endrlová, Havlíčkův Brod

Všehochuť /25.11.12
Drážďanský Eierschecke

Drážďanský Eierschecke

Vaječná náplň je jednoduchá, přitom je netradiční a chutná výborně.
Alena Malá, ...
Všehochuť /24.11.10
Nadívaná špagetová dýně

Nadívaná špagetová dýně

Po tepelné úpravě se tato dýně rozpadá na vlákna.

Anna Šušláková, Most

Všehochuť /08.01.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu