Reklama
Čínské nudle
Fotogalerie:

Čínské nudle

Pavla Csejteyová

Netolice
Skvělý tip na dobrou a rychlou večeři.
Pavla Csejteyová, Netolice

Ingredience

  • kari
  • 1 sáček zelenina mražená
  • 250 ml smetana
  • olej olivový
  • nudle rýžové

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Do pánve wok nalijeme trochu olivového oleje, vložíme mraženou zeleninu, lehce orestujeme, přikryjeme pokličkou, osolíme a podusíme doměkka. Instantní nudle připravíme podle návodu na obalu. Nudle vložíme k zelenině, vše smícháme, ochutíme karí kořením, zalijeme smetanou a krátce prohřejeme.

Pošli recept! 5/2008 (16.4.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Friselle

Friselle

Italské suchary, skvělé i jako pohoštění. Kateřina Gajová, Brno
Všehochuť /15.09.15
Pravý boršč

Pravý boršč

Správně ochucená polévka je sladkokyselá. Vařím ji rovnou v tom největším ...

Všehochuť /14.02.16
Turecký hovězí kebab

Turecký hovězí kebab

Osvěžující lahůdka například v horkých letních dnech.
Jan Matějovský, Praha
Všehochuť /26.06.12
Americký jablečný koláč

Americký jablečný koláč

Křehoučký moučník si každý zamiluje.
Jana Dostálová, Praha
Všehochuť /20.12.11
Pangasius  v alobalu

Pangasius v alobalu

Když se dám čas od času do vaření, sáhnu po tomto receptu.
Pavel Ryšavý, ...
Všehochuť /04.09.09
Šarlota se sedmikráskami

Šarlota se sedmikráskami

Lahodný dortík, který na pohled každého potěší.

Karolína Blahotová, Tábor

Všehochuť /30.05.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu