Reklama
Čínská provokace
Fotogalerie:

Čínská provokace

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Když si všechno předem připravíš, pochoutku máš hned.
Lucie Zárybnická, Štěkeň

Ingredience

  • 3 vejce
  • 4 cibule
  • 4 lžíce olej
  • 1 lžička kari
  • 1/2 lžičky paprika sladká mletá
  • 1,5 lžičky sůl
  • 3 lžíce solamyl
  • 400 g maso vepřové
  • 1 lžíce worcesterská omáčka
  • 1 lžíce maggi

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Všechny ingredience smícháme a necháme uležet jeden den, poté smažíme malé placičky pomalu a dozlatova. Vhodná příloha jsou například vařené brambory, bramborová kaše nebo bramborový salát.

Pošli recept! 4/2008 (12.3.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polská polévka z červené řepy

Polská polévka z červené řepy

Z červené řepy jsem vařila vždy jen ruský boršč‚ později jsem objevila tuto ...
Všehochuť /08.07.12
Kuřecí stehýnka po americkém způsobu

Kuřecí stehýnka po americkém způsobu

Horní stehna je lepší krátce předvařit.

Jana Drahošová, Praha

Všehochuť /27.09.15
Francouzské karbanátky

Francouzské karbanátky

Můžeš je také upéct na plechu v troubě.

Helena Císařová, Kladno

Všehochuť /06.01.13
Halušky se žampiony a smetanou

Halušky se žampiony a smetanou

Jana Remková, Orlová-Lutyně
Všehochuť /30.01.18
Špagety po thajsku

Špagety po thajsku

Zeleninová směs dodá těstovinám říz.
Ljudmyla Golda, Tábor
Všehochuť /29.10.14
Holštýnské karbanátky

Holštýnské karbanátky

I když je Holštýnsko známé spíš hovězím, karbanátky dělají z krůtího masa.

...

Všehochuť /20.09.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu