Reklama
Čínská polévka
Fotogalerie:

Čínská polévka

Vladimíra Machková

Frýdek-Místek
Když je někdo v rodině nachlazený‚ připravuji mu tuto polévku‚ protože kuřecí vývar je silný a zázvor zdravý.
Vladimíra Machková, Frýdek-Místek

Ingredience

  • 500 g kuřecí prsa
  • 2 kostky masox
  • 300 g zázvor
  • 1 sáček nudle čínské
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1 lžíce vegeta

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme nudle (aby se lépe jedly, je možné je nalámat). Nastrouháme zázvor.
  2. V hrnci nasucho orestujeme na kostky nakrájené maso. Pak k němu přidáme zázvor, který také orestujeme. Nakonec vše zalijeme studenou vodou. Povaříme.
  3. Osolíme‚ opepříme, dáme vegetu a masox. Zamícháme a ještě chvíli povaříme.

Pošli recept! 8/2011 (4.7.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bulharské kjuflety

Bulharské kjuflety

Hodí se k nim brambory nebo kaše. Zuzana Hošková, Protivín
Všehochuť /05.10.13
Zapečené  kapustičky v karí rýži

Zapečené kapustičky v karí rýži

Výborný vegetariánský oběd.

Jana Vágnerová, Krásensko

Všehochuť /24.10.16
Indické placky s rajčaty na cibulce

Indické placky s rajčaty na cibulce

Ideálně rychlá a zdravá večeře.

LEnka Endrlová, Havlíčkův Brod

Všehochuť /25.11.12
Grilované bulharské špízy

Grilované bulharské špízy

Raději než drahou hovězí roštěnku si na grilu děláme dobroty z levného mletého masa.

...
Všehochuť /06.04.13
Kuře Tchaj-pej

Kuře Tchaj-pej

Mladé baby mrkvičky kupuji mražené, mají lepší chuť než čerstvé, ale přerostlé ...

Všehochuť /18.07.16
Lasagne

Lasagne

Použít můžeš maso jak vepřové, tak hovězí.

Eva Králová, Rybniště

Všehochuť /14.10.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu