Reklama
Reklama
Čínská miska
Fotogalerie:

Čínská miska

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Barbora Syrová, Jeneč

Ingredience

  • 2 větší kuřecí řízky
  • 1 cibule
  • 1 červená paprika
  • 1 zelená paprika
  • 1,5 kedlubny
  • dle chuti sójová omáčka
  • 2 lžičky solamylu
  • dle chuti pepř a sůl
  • dle potřeby pražené solené mandle nebo burské oříšky, případně sezam
  • rýže nebo nudle olej
  • jako příloha

Doba přípravy

Počet porcí

2-3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji necháme zesklovatět kousky cibule. Přidáme nudličky masa obalené v solamylu a orestujeme je. Pak přidáme nudličky paprik a kostičky kedluben a vše smažíme do poloměkka.

  2. Zakápneme omáčkou, přidáme sůl a koření a nakonec mandle a sezam. Pokud máme jako přílohu nudle, vmícháme je k masu, rýži podáváme zvlášť v misce.

Pošli recept! 11/2017 (2.10.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Asijské nudle

Asijské nudle

Nudle jsou mým oblíbeným jídlem, dají se připravit na mnoho způsobů. Toto je jeden...
Všehochuť /22.09.13
Maďarská zelná polévka

Maďarská zelná polévka

Každý rok navštěvujeme maďarské lázně a nemůžeme si vynachválit jak termální ...
Všehochuť /20.08.08
Pstruh na petrželce

Pstruh na petrželce

Ryby máme nejradši jednoduše upravené.
Klára Skočdopolová, Olomouc
Všehochuť /12.08.11
Jatýrka po bulharsku

Jatýrka po bulharsku

Pro pány doporučuji dochutit špetkou chilli.

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /11.04.13
Lasagne

Lasagne

Použít můžeš maso jak vepřové, tak hovězí.

Eva Králová, Rybniště

Všehochuť /14.10.15
Krůtí roláda s pestem

Krůtí roláda s pestem

Dietní a velmi chutné

Podle receptu Lenky Strakové z Havířova

Všehochuť /20.02.19
 

Nejnovější

Snídaně pro malé i velké

Snídaně pro malé i velké

Ivana Černá, Praha
Škola vaření /22.02.19
Bochánky s uzeným

Bochánky s uzeným

Andrea Janáková, Polička

Vaříme express /22.02.19
Bramborová omeleta

Bramborová omeleta

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /22.02.19
Salát z červené pšenice

Salát z červené pšenice

Barbora Kalousková, Zlín

Zdravě a chutně /22.02.19
Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Tereza Hošková, Klášterec nad Ohří

Zdravě a chutně /22.02.19
Toast se slaninou a vejcem

Toast se slaninou a vejcem

Věra Kurfiřtová, Ostrava

Všehochuť /22.02.19
Rolovaná kachna s knedlíky

Rolovaná kachna s knedlíky

Podle receptu

Vilmy Rašínové z Chomutova

Všehochuť /22.02.19
Vločková kaše s uzeným tofu

Vločková kaše s uzeným tofu

Plná bílkovin

Podle receptu Michaely Volné z Pardubic

Zdravě a chutně /21.02.19
Krůtí paella s krevetami

Krůtí paella s krevetami

Na talíři je hezky barevná

Podle receptu Stáni Zůzové ze Soběslavi

Všehochuť /21.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama