Reklama
Čína trochu jinak
Fotogalerie:

Čína trochu jinak

Michaela Herrmanová

Černá v Pošumaví
Rychlé a zdravé pohoštění.
Michaela Herrmanová, Černá v Pošumaví

Ingredience

  • 2 rajčata
  • 1 paprika
  • 1 okurka salátová
  • 1 kuře
  • 1 pórek
  • 1 cibule
  • špetka sůl
  • 2 lžičky kari
  • 2 lžíce omáčka sojová
  • 2 vejce
  • dle potřeby olej
  • 200 ml smetana

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Z rajčat‚ papriky a okurky uděláme salát.
  2. Kuře stáhneme z kůže a vykostíme. Maso nakrájíme na kostičky spolu s pórkem a cibulí‚ přidáme sůl‚ karí‚ sójovou omáčku‚ vejce‚ olej a vše spojíme. Necháme chvilku odležet.
  3. Pak maso osmahneme na pánvi. Když je měkké, přidáme smetanu a necháme projít varem. Masovou směs nalijeme na připravenou zeleninu a podáváme.

Pošli recept! 9/2011 (9.8.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pochoutka ze Sardinie

Pochoutka ze Sardinie

Malloreddus lze nahradit mušličkami. Kateřina Gajová, Brno
Všehochuť /31.05.16
Pikantní mexická polévka z batátů

Pikantní mexická polévka z batátů

Pikantní

Podle Evy Šalákové z Plzně

Všehochuť /27.01.18
Havanské vepřové plátky na banánech

Havanské vepřové plátky na banánech

Ovoce dodá masu zvláštní jemnou chuť, šťávy by mělo být k rýži raději více.
...

Všehochuť /29.09.13
Pečené tuňákové rizoto

Pečené tuňákové rizoto

Příprava je velmi jednoduchá, výsledek skvělý. Vůní mi pokaždé připomíná naši ...

Všehochuť /23.09.13
Španělský bramborový salát

Španělský bramborový salát

Od českého se liší, nám moc chutná.

Lenka Ťažárová, Březová u Uherského ...

Všehochuť /26.11.16
Americký jablečný koláč

Americký jablečný koláč

Křehoučký moučník si každý zamiluje.
Jana Dostálová, Praha
Všehochuť /20.12.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu