Reklama
Čína trochu jinak
Fotogalerie:

Čína trochu jinak

Michaela Herrmanová

Černá v Pošumaví
Rychlé a zdravé pohoštění.
Michaela Herrmanová, Černá v Pošumaví

Ingredience

  • 2 rajčata
  • 1 paprika
  • 1 okurka salátová
  • 1 kuře
  • 1 pórek
  • 1 cibule
  • špetka sůl
  • 2 lžičky kari
  • 2 lžíce omáčka sojová
  • 2 vejce
  • dle potřeby olej
  • 200 ml smetana

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Z rajčat‚ papriky a okurky uděláme salát.
  2. Kuře stáhneme z kůže a vykostíme. Maso nakrájíme na kostičky spolu s pórkem a cibulí‚ přidáme sůl‚ karí‚ sójovou omáčku‚ vejce‚ olej a vše spojíme. Necháme chvilku odležet.
  3. Pak maso osmahneme na pánvi. Když je měkké, přidáme smetanu a necháme projít varem. Masovou směs nalijeme na připravenou zeleninu a podáváme.

Pošli recept! 9/2011 (9.8.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špagety s avokádem a uzeným lososem

Špagety s avokádem a uzeným lososem

Snadná a voňavá omáčka Podle receptu Jaroslavy Stájské z Rakovníka
Všehochuť /21.08.18
Banánové daiquiri

Banánové daiquiri

Míchaný alkoholický koktejl z rumu a banánu.
Všehochuť /03.06.12
Mořské plody po italsku

Mořské plody po italsku

Rychlé a krásně pikantní.

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Všehochuť /05.05.17
Scones se švestkovými povidly

Scones se švestkovými povidly

Výborné anglické bochánky k čaji.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Všehochuť /09.04.12
Brambory na řecký způsob

Brambory na řecký způsob

K tomu, abych si pochutnala, maso vůbec nepotřebuji. Stačí mi zelenina, kousek sýra ...
Všehochuť /04.09.13
Plněné kuřecí krky

Plněné kuřecí krky

Vaříme je na mírném plameni.

Dana Hlošková, Kroměříž

Všehochuť /06.08.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu