Reklama
Cibulovo-pepřová pochoutka
Fotogalerie:

Cibulovo-pepřová pochoutka

Vance O' Reilly

Dobříš
Hodí se jako pikantní příloha k masu.
Vance O' Reilly, Dobříš

Ingredience

  • 1 lžíce olej olivový
  • 1 lžička olej sezamový
  • 340 g cibule červená
  • 400 g paprika červená
  • 60 ml ocet vinný z červeného vína
  • 80 ml ocet z rýžového vína
  • 60 ml víno bílé
  • 1/4 lžičky chilli paprička
  • 1/4 lžičky pepř černý drcený
  • 2 badyán
  • 75 g cukr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky, papriky očistíme a nakrájíme na proužky. Olej rozpálíme na pánvi, přidáme cibuli a papriky a zakryté vaříme asi 15 minut, dokud není cibule měkká. Občas promícháme.
  2. Dodáme ostatní ingredience a vaříme bez pokličky do zhoustnutí (20 minut).

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tortellini primavera

Tortellini primavera

Svěží barva zeleniny těstoviny oživí. Karel Planý, Děčín
Všehochuť /10.10.15
Harula aneb bramborová bába

Harula aneb bramborová bába

Dá se péct v remosce, na plechu nebo smažit na pánvi nasucho či na oleji jako ...

Všehochuť /21.02.18
Japonské rizoto se saké

Japonské rizoto se saké

Saké je japonsky losos i víno.

Kateřina Gajová, Brno

Všehochuť /15.06.15
Kuličky z hovězího podle Jacka

Kuličky z hovězího podle Jacka

Dají se jíst teplé k obědu i studené – třeba jako netradiční pohoštění.
...
Všehochuť /18.11.10
Farmářská minestrone

Farmářská minestrone

Tahle dobrota může být klidně hlavním jídlem, spolehlivě zahřeje i nasytí.

...

Všehochuť /05.10.16
Roláda s mozzarellou a sušenými rajčaty

Roláda s mozzarellou a sušenými rajčaty

Krůtí maso je lehce stravitelné, a i když je bílé, obsahuje spoustu železa.

...

Všehochuť /23.11.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu